Test minder duidelijk dan 3 dagen geleden

14 antwoorden en 20288677x bekeken

Iris (Gast) 13-03 om 10:22

Hoi meiden,
Vanochtend was ik even in paniek en erg verdrietig. Misschien iets te voorbarig maar na een miskraam misschien herkenbaar. Wat is nu het geval:
Sinds een dag of 5 weet ik dat ik zwanger ben. Dit heeft de test vd action en die van clear blue uitgewezen. Maar nu zie ik opeens dat het streepje vd test niet duidelijker is geworden. Ik had een vroege test gedaan ( welke steeds duidelijker werd) en vanochtend (3dagen overtijd) had ik hem veel donkerder verwacht. Tot mijn schrik was hij lichter. En mijn temperatuur was ook iets lager. Niet drastisch maar wel wat.. Ik ben zo bang dat ik alsnog ongesteld ga worden  Wie heeft dit ook gehad? Zijner mensen waarbij het wel goed is gegaan? Misschien dat de test een paar dagen erna wel duidelijker werd... Ik moet wel zeggen: heb gister op mijn werk wel veel water gedronken. Maar vanochtend gewoon getest met ochtendurine. 
Bah, wat haat ik deze onzekerheid

reageer

Babytje4 13-03 om 10:24

Ik had zelf 4 dagen na nod een lichte streep probeer morgen nog eens. 

Iris (Gast) 13-03 om 10:33

Die lichte streep had ik dus al. Die werd steeds iets donkerder. Het probleem is alleen dat hij vandaag een stuk lichter was...

Babytje4 13-03 om 10:37

Wacht nog af tot morgen 

Iris (Gast) 13-03 om 10:57

Ga morgen indd nog eens testen. Maar dat doe ik al bijna elke dag.. Jezelf gek maken ( ik weet het)
Maar voor de mensen die een miskraam hebben mee gemaakt is het misschien herkenbaar. Je zoekt steeds bevestiging dat het goed blijft gaan. Terwijl dit misschien averechts werkt..

Gwen 13-03 om 14:25

Misschien kun je een wekenindicator doen, dat hoeft niet perse met ochtend urine. Ik had 5 en 3 dagen voor NOD 'zwanger 1-2 weken'. En 1 dag na NOD 'niet zwanger'. Dus kreeg een vroege miskraam.

Iris (Gast) 13-03 om 14:38

Hoi Gwen,
Die wekenindicator gaf 3 dagen geleden indd 1-2 weken aan. Vind die testen nogal duur dus ga hem voorlopig niet weer kopen. Menstruatie zal wel doorzetten ben ik bang  Zo niet test ik zondag nog een keer om te kijken of ie iets donkerder wordt.. Als het een miskraam wordt dan zal ik toch binnen 1 week gaan bloeden denk ik.. Maar zie het niet heel positief in..

lina22 13-03 om 16:23

beste Iris,

ik geloof dat dit persoon verschillend is, in mijn eerste zwangerschap was mijn test 5 dagen na nod erg licht en heb ik een miskraam gehad.. Bij mijn 2de zwangerschap liepen de testen heel goed op en bleek ook alles goed te zitten tot de 20 weken echo (baby had geen nieren etc waardoor hij geen overlevingskans had buiten de baarmoeder).. ik ben 4 maand geleden bevallen met 21 weken en heb daarna afscheid kunnen nemen.Ik bedoel hiermee te zeggen dat het altijd fout kan gaan. Ik zal je proberen niet te druk te maken omdat de test lichter word.. fout kan het helaas altijd gaan ook met goede oplopende testen. Probeer je sterk te houden, ik hoop voor je dat alles goed komt 

sweet 13-03 om 16:36

Ik heb het gehad met een slechte afloop 
Ik kwam er op nod achter dat ik zwanger was, had een lichte maar duidelijke streep. 3 dagen later weer getest, en streepje was duidelijk lichter  gelijk paniek. Assistent van huisarts stelde me nog gerust, want had ook een blaasontsteking en dat kan invloed hebben. Dag erna ben ik gaan bloeden en is het een miskraam geworden
Ik duim dat het goed afloopt ! 

Anoniem (Gast) 13-03 om 16:41

Heb je op dezelfde tijden met dezelfde test getest? 

Ik denk niet dat het een goed teken is. Neemt niet weg dat dat ook zo is. Alles kan. Ik teste in de ochtend lichter als in de middag. Was de eerste keer ook even schrikken. Heb zelf 3 miskramen achter elkaar gehad. Ook veel bloedingen tijdens de eerste weken. Toch bleef het goed gaan. 

Als je dezelfde testen en tijden hebt aangehouden ben ik er bang voor. Heel veel sterkte met afwachten. 

Iris (Gast) 13-03 om 17:34

@Lina22: wat heftig wat je mee hebt moeten maken zeg! Vind het echt heel erg voor je. 
Zoals ik het nu lees gaat het bij de meeste toch mis na het zien van lichtere strepen  Maar liever dat het nu mis gaat dan verder in de zwangerschap. Ik kan helaas niet meer doen dan afwachten..

Iris (Gast) 14-03 om 07:55

Nou wat ik al vermoedde: ongesteld geworden  Wat een klote streek????

Puck 14-03 om 10:13

Sterkte  

Gwen 14-03 om 10:45

Heel veel sterkte. Ik heb vorige maand hetzelfde meegemaakt. Gun jezelf de tijd om het te verwerken. Het blijft een klap.

Mijn cyclus pakte zich gelijk weer op vanaf de dag dat ik ongesteld werd. Hoop dat dat voor jou ook zo werkt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Test minder duidelijk dan 3 dagen geleden' in het Zwangerschapsforum