hoge BMI en Zwanger

4 antwoorden en 45508121x bekeken

Debje 15-11 om 18:34

Wat is te hoog? Die van mij is ook te hoog maar niet extreem te hoog..

reageer

renate (Gast) 15-11 om 18:39

Ik heb een bmi van 42.1 Tja ik wist dat ik te zwaar ben, dit ben ik altijd al geweest.
Nu ik zwanger ben komt het wel erg naar voren, wat ook logich is. Maar het ideaal plaatje van een kleinschalige verloskundige praktijk en thuis bevallen is helaas van de baan.

Debje 15-11 om 18:49

Ja, ik snap dat je graag thuis had willen bevallen, maar het belangrijkste je bent zwanger! Waarschijnlijk wordt je extra in de gaten gehouden ivm suikers en voor het kindje, hoeveel week ben je nu zwanger?  En ze willen je goed in de gaten houden omdat je meer kans hebt op zwangerschapsdiabetes en een groot kindje, Geniet er eerst maar lekker van! En je er niet te druk om maken! Ze kunnen je beter extra in de gaten houden dan niet!

LindaB (Gast) 15-11 om 19:37

Hallo,
Ik ben nu ruim 17weken zwanger en ik heb ook een hoge BMI, ik ben voordat ik zwanger werd 40kilo afgevallen door mn maagbandje, die blijft overigens gewoon zitten tijdens de zwangerschap..
Op dit moment ben ik 103kg dus nog steeds zwaar maar ik heb tot nu toe nog geen klachten, ben benieuwd hoe de 20weken controle is maar ik verwacht ook dat de laatste weken/maanden voor mij ook geen pretje zal zijn..
Ik zelf denk er heel nuchter over, ik heb liever dat ze me extra controleren in het ziekenhuis dan dat ze je aan laten modderen.. Het voordeel van mij is dat ik al in het ziekenhuis wilde bevallen.. Hopelijk kan je je er beetje bij neerleggen ook al had je alles anders verwacht..
Succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'hoge BMI en Zwanger' in het Zwangerschapsforum