Relatie , 9 weken zwanger

8 antwoorden en 19125387x bekeken

Anoniem (Gast) 02-07 om 10:15

Lijkt wel alsof hij al van plan is weg te gaan? Zou hij n ander kunnen hebben

reageer

Anoniem (Gast) 02-07 om 10:35

Nou mijn idee... ik had ooit ook een ex die van dit soort zelfde idiote opmerkingen ging maken. Bleek dus gewoon een ander te hebben en zijn vertrek voor te bereiden. Hondsbrutaal. Hoe lang zijn jullie samen? 
Los hiervan zou ik me nooit (meer) zo respectloos laten behandelen. Je kan wel eeuwig ruzie maken en ertegenin gaan.. maar ik zou m een poosje de deur uit zetten. Kun je meteen even nadenken over de toekomst. 

liefje 02-07 om 17:30

Dank je meiden voor jullie reactie ????
Ik ben vandaag naar de echo moeten gaan (alles tiptop) , had hem gebeld om iets te vragen en bewust zelf niks over gezegd , hopende dat hij vroeg of alles ok was met het kleintje maar vroeg niks... zucht..
Nou ik ben 8 jaar getrouwd geweest met een narcist , gezworen toen we scheidden om mij nooit meer zo te laten behandelen. Kom ik mn huidige vriend tegen (slechts 6 maand geleden) , dacht ik van , dit is hem! 
Zo lief ! Maar sinds ik zwanger ben is hij zooooo veranderd. Ik denk niet dat hij iemand anders heeft maar het zelf gewoon niet ziet zitten en mij niet durft te zeggen... denk ik!
Als hij vanavond niks vraagt over de echo is het echt klaar ! 

Anoniem (Gast) 02-07 om 22:01

Sommige mannen hebben last van koudwatervrees als ze net weten dat ze vader worden. Het is nogal onwerkelijk voor ze omdat ze er fysiek niets van merken. Bij sommige leeft het pas als ze de baby in handen hebben. Echter is het wel bijzonder bot dat hij niet naar de echo vraagt. Neem aan dat hij wel weet dat je de afspraak had. 
Hou er wel rekening mee dat je door de zwangerschapshormonen iets feller of geëmotioneerde kunt reageren. Alles komt wel even anders binnen als je de verantwoordelijkheid voelt voor het kleine wonder in je buik.

Anoniem (Gast) 03-07 om 19:08

Nou dat klinkt dus in ieder geval verstandig. Prettig dat jullie hebben kunnen praten en de aap uit de mouw is. En ik ben het zeker met je eens dat je beter normaal met elkaar om kunt gaan buiten een relatie, ipv samen ongelukkig. Sorry dat ik misschien zo fel reageer, maar ik heb ook wel eens in een relatie gezeten waarin ik me vreselijk alleen voelde en me ook liet kleineren. Dat is jaren geleden, toen was ik nog jong. Inmiddels heb ik al jaren een fijne en gelijkwaardige relatie en dat gun ik gewoon iedereen. Veel geluk met jullie kindje. Ook in je eentje kom je daar wel uit. 

liefje 03-07 om 19:42

Superlief van je :-)
Je hoeft je zeker niet te excuseren hoor, komt helemaal goed , daar heb ik alle vertrouwen in   het allerbelangrijkste is dat kleine wondertje in mijn buik ??

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Relatie , 9 weken zwanger' in het Zwangerschapsforum