vragen over combinatietest

5 antwoorden en 45663691x bekeken

Dani 22-11 om 13:03

Hoi Eva,

Ik heb er geen ervaring mee maar wil je succes wensen en ik duim dat jullie uk goed zal liggen!!

Groetjes dani

reageer

Lynn 22-11 om 14:33

Hoi Eva...

Jeetje wat een gedoe... dat je uk niet even mooi blijft liggen!

Wij moeten dinsdag en vindt het erg spannend! Kan je helaas ook niet meer vertellen!

liefs Lynn

mama3 22-11 om 17:24

een vruchtwaterpunctie of vlokkentest doen ze alleen als jij dit wilt! Dwingen kunnen ze je niet, en normaal gesproken bieden ze dit alleen aan als je ouder dan 36 bent of risico loopt(dat down-syndroom vaker in familie voor komt bv).
Succes verder ermee!

Mommy-Of-Nyana 23-11 om 13:37

hallo, ons kleintje lag op 20weken ook niet goed voor de grote echo te nemen ze draaide haar altijd weg als ze wouden beginnen meten en ze konden ook de hartkleppen niet goed zien omdat ze altijd maar omdraaide of haar armen en benen verkeerd had liggen. en ik ben dan een half uurtje moeten gaan wandelen en heb een cola of fruitsap moeten drinken.. daar draaien ze van naar het schijnt en ja hoor ons kleintje is te goei gedraaid en ze hebben de echo mooi verder kunnen nemen...
dat kan je misschien ook eens proberen?
en zoals mama3 zegt de vlokkentest of vruchtwaterpunctie doen ze enkel als jij daar bij instemt je bent hier niet toe verplicht.

Veel liefs

Iza 23-11 om 14:41

Het lijkt me sterk dat ze een vlokkentest of vruchtwaterpunctie gaan doen alleen omdat je kleintje er niet goed bij ligt. Deze tests doen ze alleen als er echt reden voor is, het zijn namelijk behoorlijk ingrijpende test die niet zonder risico zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vragen over combinatietest' in het Zwangerschapsforum