Zwanger ?

2 antwoorden en 16873749x bekeken

Druifje24 02-12 om 23:50

Heey heey ik had een vraagje. 
ik en mijn vriend zijn nu een jaar bezig voor een kleine en zit al ook een jaar niet aan de pil, op advies van de dokter ook begonnen met foliumzuur maar Ik heb een cyclus van rond de 42dagen ik had ongesteld moeten worden rond 29-11 maar tot heden ben ik nog niet ongesteld geworden ik heb ook geen ongesteldheid gevoel of iets alleen meer witte afscheiding dan normaal. Ik had eergisteren een action test gedaan ‘s avonds en die was negatief. Maar vanochtend werd ik uit het niets heel misselijk en had ik alles ondergespuugd verder ben ik de hele dag met vlagen misselijk en heb ik last van mijn onderrug en een gek gevoel in mijn buik verder ik had de verloskundige om advies gevraagd en ze vertelde dat ik einde van de week nog een keer moet testen omdat het nog te vroeg kan zijn, ik had al 16-12 een inwendige echo gepland staan omdat ze het wouden na kijken. Maar nu is mijn vraag heeft iemand dit ook mee gemaakt en was toch zwanger? Zo ja wat voor  symptomen had je?

reageer

Most15 03-12 om 08:00

Bij een negatieve zwangerschapstest kunnen je klachten bijna niet komen van een zwangerschap.
Een test is nml pas positief na een goede innesteling en klachten nav een zwangerschap ontstaan pas na een goede innesteling omdat dan het hormoon hcg wordt aangemaakt.

In net najaar gaan er veel griepvirusjes rond, zo ook misselijkheid en overgeven. Denk eerder dat je hier last van hebt. Anders had je namelijk echt een (licht) lijntje moeten zien op de test.

Ik kreeg zelf vaak pas een 5-7 dagen na een positieve test last van lichte, draaierige misselijkheid, eerder niet.
Succes met zwanger worden! 

Druifje24 03-12 om 12:14

Heey heey dat snap ik alleen tot heden is mijn nod er nog niet dit heb ik eigelijk nog nooit gehad vandaar 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger ?' in het Zwangerschapsforum