Bloedverlies 11 weken tweelimg

5 antwoorden en 16670018x bekeken

Anoniem (Gast) 13-12 om 20:57

Hallo,

Hopelijk plaats ik dit op de juiste plek...11 weken 5 dagen zwanger van tweeling, vorige week was alles goed op de echo. Om half 7 vanavond had ik ineens een paar druppels roze/lichtrood bloed bij het afvegen. Beetje geschrokken, maar daarna leek het op te houden. Om acht uur kwam ik overeind na op de bank gelegen te hebben en liep er ineens veel helderrood, heel dun bloed naar beneden. Inmiddels is dat redelijk gestopt maar als ik beweeg voel ik telkens weer kleine beetjes bloed. Geen pijn, geen stolsels. Maak me natuurlijk enorm zorgen... het is ook nog eens op zondagavond. Is het nodig om de huisarts of spoedeisende hulp te bellen of kan ik het beter even aankijken en morgenochtend de gynaecoloog bellen? Kan niet meer logisch nadenken en ben zo bang dat er iets mis is met 1 of beide kindjes....

reageer

Emmy 13-12 om 21:04

gewoon bellen

shootingstar 13-12 om 21:21

Hi,

Ik heb bij mijn vorige zwangerschap wel met 6 weken enorm veel idd dun bloed verloren zonder echt stolsels enzo. Bij mij zat het toen helemaal goed en heb een gezonde dochter van 1,5 jaar! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er 1 gestopt is met groeien, maar ik zou ook gewoon bellen! Je bent ver genoeg om te kijken of het goed zit, ik heb toen tot 7 weken moeten wachten. 
Sterkte en succes 

Anoniem (Gast) 13-12 om 22:02

Bedankt voor de reacties! Het bloeden is zo goed als gestopt en geen pijn, ik bel morgenochtend de gyn. Maak me zorgen, maar ben niet meer zo paniekerig als eerder, voelde echt alsof ik leegstroomde....pff heel eng! Hopelijk is het goed, 50% kans bij helderrood bloed las ik... laten we het hopen! 

Anoniem (Gast) 13-12 om 22:18

Gelijk de gyn bellen. Echt niet wachten.

shootingstar 13-12 om 22:37

Ja ik had idd ook totaal geen pijn of krampen of iets! Gewoon ineens een lading fel rood dun bloed! 
Succes  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies 11 weken tweelimg' in het Zwangerschapsforum