Hoge hcg

2 antwoorden en 15320930x bekeken

A. 28-02 om 10:56

Dag allemaal,

Ik ben vandaag 5 weken en 5 dagen zwanger (ovulatie op 3 februari). Ik heb op 4 weken en 6 dagen bloed laten nemen en had hcg waarde van 7487 wat dus erg hoog is. 

Aangezien ik last had van flauwvallen en buikkrampen, ben ik op 5 weken en 3 dagen naar de gynaecoloog geweest. Zij bevestigde dat ik ongeveer 5 weken en een paar dagen zwanger lijk. Er was een vruchtzak en dooier te zien en dat zag er allemaal goed uit. Nog geen kloppend hartje.  

Ik ben nu toch erg bezorgd over die hoge hcg waarden en in de stress van het hele gebeuren ben ik al mijn vragen vergeten stellen aan de gynaecoloog. Ik zal haar in de loop van volgende week wel even opbellen, maar intussen maak ik me zorgen. 
Tweelingen zitten in de familie, dus dat zou het ook kunnen verklaren. Maar ik lees ook vanalles over mola zwangerschappen en dat maakt me erg bang. 

Volgende echo is op 16/03. Ik tel de dagen af! Die eerste weken is toch vooral bang afwachten he, het lukt me voorlopig moeilijk om ervan te genieten. 

reageer

Emmy 28-02 om 12:20

als je ongerust bent en vragen hebt zou ik gewoon bellen komende week.

Anoniem (Gast) 03-03 om 10:36

De gynaecoloog heeft echt wel gekeken of het in je baarmoeder zat en het zou ook al zichtbaar zijn als er twee vruchtjes waren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoge hcg' in het Zwangerschapsforum