Een knallende test, maar toch bloedverlies

4 antwoorden en 15175035x bekeken

Jamy (Gast) 16-03 om 12:25

Lieve dames,

Ik ben waarschijnlijk de 100ste op dit forum, maar het is fijn om het gewoon even na te vragen...

Ik heb 3 maart een punctie gehad en 6 maart een terugplaatsing van een embryo. Gisteren heb ik getest met een clearbleu test en ik had geen lijntje, maar een balk! Wij helemaal in de wolken. Vandaag toch ineens wat bloedverlies en krampen. Ik weet dat het mis kan gaan. Echter ik heb zaterdag getest en dus gisteren en je ziet de toename van HCG terug in de kleur en dikte van het streepje. 

Je leest overal dat het ook niets kan zijn... Wat is acceptabel vwb bloedverlies en hoelang? Ik ben vooral erg verward over de knallende test en dan het bloedverlies. Je zou dan een licht positieve test verwachten als het een miskraam is/word? 

Alvast bedankt voor de antwoorden! 

reageer

Anoniem (Gast) 16-03 om 13:50

Daar is echt niks zinnigs op te zeggen helaas. 

Hier 3 miskramen en 4 voldragen zwangerschappen. De eerste 2 niks aan de hand. Zwangerschap 3 heel klein beetje spotting, leeg vruchtzakje. De laatste zwangerschap veel bloedverlies met stolsels en flinke krampen. Toch wel een aantal weken. Een flinke meid van 4,5 jaar nu. Zwangerschap 6 ook veel bloedverlies zonder stolsels en krampen. 

Ik zou mij vast houden aan de test. Er gebeurt veel in je baarmoeder. Test over 2 dagen nog eens en kijk wat het hcg heeft gedaan. Bij mij nam dat voor/tijdens de miskramen snel af. Zowel bij 11/9 en 5 weken.

shootingstar 16-03 om 14:04

Hi,

Ik heb een avond lang met 5 weken 6 dagen flink bloed verloren ongeveer 3-4 uur lang. Daarna geen druppel meer en dacht op die avond dat het echt mis was maar toch op de bleek het heel erg goed te zitten met een kloppend hartje dat is mijn dochtertje van 1,5. Daarvoor had ik totaal geen bloed of iets en zeker een positieve test maar helaas was dat een leeg vruchtzakje en toen geen bloed! 

Jamy (Gast) 19-03 om 18:25

Lieve dames,  

Dank voor de reactie. Mijn testen blijven knal positief dus het lijkt geen verloren zaak. 

De onzekerheid duurt nog langer dan het wachten tot we eindelijk mochten testen. 

Jullie hebben me hoop gegeven. Thxxxxx

Elvira 19-03 om 18:36

@jamy bij mijn zoontje met 4 weken heftig bloedverlies maar nu een gezonde peuter van 3maar bij bloedverlies zou ik wel altijd de verloskundige bellen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Een knallende test, maar toch bloedverlies' in het Zwangerschapsforum