Buikje verbergen

7 antwoorden en 14746406x bekeken

Lotte (Gast) 06-04 om 07:43

Goedemorgen allemaal, 

Ik ben circa 5 weken zwanger, en precies een week geleden testte ik positief. Het lijkt wel of mijn buik sindsdien groeit.. ik kan het amper meer verbergen. Zoveel wijde kleding heb ik niet, dus dat wat ik heb draag ik nu constant. 
Is dat normaal, al zo snel een buikje? Jullie toevallig ook? En hoe verbergen jullie dit? 
Heb pas 19 april de eerste echo, maar vraag me af of ik het nog 2 weken lang kan verbergen....... 

reageer

babytje3 06-04 om 07:53

Hier heb ik dit ook. Dit zijn puur de opgezette darmen heb ik gelezen. Ik heb hier wel een aantal brede tshirts. Ben de afgelopen maanden 11 kg afgevallen dus die tshirt en komen nu weer goed van pas.. 

Lotte (Gast) 06-04 om 10:06

Heb ook gelezen dat dit de darmen (organen) zijn, maar hoelang duurt zoiets? 

GEMMA 06-04 om 11:34

Ik ben nu 7 weken zwanger en zie het ook mooi bij mij maar ik heb gehoord hoe meer kindjes hoe sneller je het zie ik herinner mij nog bij mijn eerste zwangerschap zag je niets en nu al een kleine bolletje. Ik verberg het momenteel met losse blouses. Als ik kleedjes draag zie je het wel meer. 

Anoniem (Gast) 06-04 om 18:09

Want iemand die niet zwanger is heeft nooit een opgezette buik door darmen denk je izzy: niet omdat je zelf bezig bent met je zwangerschap is iemand anders dat ook 

Sunflower 07-04 om 16:54

Ja, dit zijn de darmen. Ik heb het ook. De ene dag heb ik een dikke buik, de andere is ie weer weg. Met jurkjes zie je het minder heb ik het idee. 

Veraaa 08-04 om 13:44

Inderdaad...je darmen! In het eerste trimester wordt er ruimte gemaakt en dat betekent dat je organen een beetje snuiven en plaats maken. Je kunt dus het hele eerste trimester wat last hebben van je darmen....de een heeft het niet en de ander wekenlang. Dat is voor iedereen anders.
Je kunt hooguit nog wat aan je voeding doen om te proberen het wat te verminderen. Regelmatig kleine beetjes eten, voldoende vezels (volkoren producten) en genoeg eiwitten (kwark, yoghurt, melk, kaas, eieren). En bovenal.....Veel water drinken.
Succes!

Anoniem (Gast) 08-04 om 13:57

Ik riep gewoon heel hard dat ik echt moest gaan afvallen omdat ik zo dik was geworden ;-) niemand had het door

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buikje verbergen' in het Zwangerschapsforum