Frustratie 2e miskraam?

5 antwoorden en 13886263x bekeken

Maggie 01-06 om 21:34

Hoi,
Ik moet even mijn frustratie uiten over mijn eigen lijf. Afgelopen maand 1 mei een miskraam gehad bij 5 weken zwangerschap. Mijn vriend en ik besloten om het weer te proberen en zit nu op +1 dag NOD. Vandaag een test gedaan en die was lichtpositief, maar ik heb wel al sinds afgelopen zaterdag krampen, rugpijn en bloedverlies. Precies hetzelfde als de vorige keer. Wel bruin bloedverlies, maar het houdt al 3 dagen aan, dus ik verwacht weer een miskraam. Het maakt me boos, verdrietig en ook best wel negatief over de toekomst op dit moment.

Iemand die me kan opbeuren? 

Groetjes,
Maggie

reageer

Emma93 01-06 om 22:54

Hee, wat vervelend zeg! Heel naar om mee te maken.
Ik heb dit ook gehad een aantal jaar terug, precies hetzelfde verhaal. Uiteindelijk 3 maanden na de 2e miskraam zwanger geworden (en gebleven). Gebruikte toen na de eisprong tarwekiemolie, weet niet of dit geholpen heeft maar dacht kan het altijd proberen. Inmiddels ben ik 2 kinderen rijk! 

Geef de moed niet op! Ik hoop dat het jullie snel gegund mag zijn! 

Veraaa 02-06 om 08:18

Soms....is het leven heel oneerlijk. Na onze dochter heb ik ook 2 miskramen gehad. De tweede met 8 weken...best heftig. 
Gelukkig mogen we nu zwanger zijn...na 3 maanden was het weer raak. En tot nu toe gaat alles goed en fijn.
Neemt niet weg dat ik veel verdriet achter de rug heb. Niet alleen tijdens de miskraam....maar ook in de weken erna. Ik had het lastiger dan ik wilde toegeven.
M'n verloskundige noemde het 'botte pech'. En dat was het...want het kwam ook weer goed bij ons. 
Dikke knuffel voor nu...in deze zware tijd. 

Lieve (Gast) 03-06 om 10:01

Wij hebben net bij de 10 weken echo te horen gekregen dat het hartje gestopt is met kloppen na 7 weken. We moeten de miskraam dus afwachten

Saar24 03-06 om 11:31

Hoi Maggie, 
Ik kan helaas niets zeggen om je op te beuren, maar wil wel zeggen dat je absoluut niet alleen bent. 
Hier al bijna 2 jaar bezig om zwanger te worden van een 2e kindje. Een miskraam gehad met 6 wk en een met 5 wk, beiden met vroeg bloedverlies rond mijn Nod. Het is enorm pijnlijk en frustrerend. Ik heb al een gezonde zwangerschap achter de rug dus waarom lukt het nu niet? Mensen om mij heen die zwanger worden zonder problemen, en dan een jaloezie gevoel voelen. Het vervelendste daarvan vind ik dat ik gewoon niet oprecht blij kan zijn voor ze. Zo niets voor mij! 
Ik lees zoveel verhalen dat het toch goed kan komen na die miskramen dus daar hoop ik dan maar op.. heel veel sterkte en probeer positief te blijven denken! 

Saar24 03-06 om 11:32

Overigens is bruin bloedverlies oud bloed dus hoeft niets te betekenen.. hoe gaat het nu?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Frustratie 2e miskraam? ' in het Zwangerschapsforum