Innestelingsbloeding 5 dagen?

7 antwoorden en 13250004x bekeken

Karen (Gast) 18-07 om 11:58

Hoi iedereen,
Heeft iemand van jullie ervaring met een langere innestelingsbloeding?
Mijn vriend en ik proberen zwanger te worden en sinds afgelopen dinsdag heb ik soms een beetje bloed bij het afvegen. Eerst dacht ik dat mijn maandstonden een week vroeger waren als normaal maar als ik een inlegkruisje gebruik valt er niet zo heel veel op te zien. Gisteren had ik voor de zekerheid een tampon gebruikt omdat we op stap gingen maar deze was eerder bruinig geworden dan rood. (Sorry voor de details) Online vind ik overal dat een innestelingsbloeding 1 à 2 dagen duurt maar bij mij is het nu al sinds dinsdag en vandaag is het zondag.. Heeft er nog iemand ervaring met een langere innestelingsbloeding? Of zou ik niet meer te veel hopen dat het ons gelukt is? 
Dankjewel alvast!
Karen


reageer

Melissa 19-07 om 16:10

Ja mijn innesteling bloeding duurde veel langer dan die 1-2 dagen. Dag 14 van de cyclus rode afscheiding, dag 15-16-17 bruine afscheiding, dag 21 weer rood, dag 22 bruin, dag 24, 25, 26, 27 bruin, dag 28 een knaller van een test maar nog steeds bruin, dagen erna nog eens met afvegen wat bruin gehad, zit nu op 7 weken en sinds 1,5 week niks meer gezien gelukkig.

Karen (Gast) 19-07 om 19:22

Hey Melissa, 
Dankjewel voor je reactie. Dan ga ik toch nog stiekem blijven hopen! Kan pas overmorgen testen dus worden nog eventjes spannende dagen..
Proficiat voor jou trouwens!

Melissa 22-07 om 11:25

Heb je al getest?

Karen (Gast) 24-07 om 13:47

Ja, heb gisterenochtend getest (2 dagen na nod) en er was een suuuper licht lijntje. Maar men vriend zag het ook dus ben niet gek aan het worden maar vond het toch te licht om het al te geloven! Het bloed bij afvegen is sinds 2 dagen ook gestopt dus misschien heb ik wat te vroeg getest? 

Melissa 24-07 om 15:01

Wat een goed nieuws! Ze zeggen wel een lijn is een lijn, ben benieuwd of het nog gaat oplopen! Ik hoor het wel hoop ik!

Karen (Gast) 25-07 om 09:17

Hoi Melissa,
Gisteravond toch ongesteld geworden Heel gek, 4 dagen te laat en ben al een half jaar heel stipt. En dan het beetje bloed van vorige week.. maar ik ga er niet te veel over nadenken. Op naar de volgende maand! 
Veel geluk voor jou nog!

Sara (Gast) 09-11 om 10:58

Hallo,
Ik heb nu al sinds zaterdag klein beetje rood/bruinige afscheiding. (Eerst was het helderrood/roze en nu is met het afgeven vooral donkerrood/bruin). Ik gebruik een inlegkruisje en telkens als ik naar toilet ga zie ik wel bruine vlek. Het is HEEL anders dan mijn menstruatie omdat er geen klonters zijn, de hoeveelheid is heel minimaal en ik heb helemaal geen klachten gehad die ik normaal wel heb tijdens mijn menstruatie. Ik hoor eigenlijk morgen pas ongesteld te worden (ook niet heel betrouwbaar, omdat ik niet heel regelmatig ben, mijn cyclus is tussen de 30-35 dagen). Nu heb ik al paar keer test gedaan maar het is negatief. Ben ik te vroeg met testen? Of kan het toch wel gewoon menstruatie zijn?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingsbloeding 5 dagen?' in het Zwangerschapsforum