Innestelingdbloeding ?

3 antwoorden en 11099015x bekeken

Anoniem (Gast) 01-01 om 13:19

Ehey iedereen,
Kort even de situatie. Mijn hormoonspiraaltje is sinds begin december verwijderd. Op 18 december LH piek. Sinds op 28,29 en 30 december lichte bloeding zonder pijn of stolsels. De bloeding is inmiddels gestopt maar nu heb ik een lichte menstruatie achtige buikpijn.  Al enkele tests gedaan maar deze allemaal negatief . Wat zou dit kunnen zijn ? Zou ik als nog een positieve test kunnen krijgen of zou dit toch mijn menstruatie geweest zijn ?

reageer

Nijntje 01-01 om 14:39

Ik denk eerder aan een doorbraak bloeding dan aan een innesteling. Ik denk dat je lichaam en cyclus zich nog moeten herstellen van de hormoonspiraal. Ik weet niet hoe lang je die hebt gehad? 

Anoniem (Gast) 01-01 om 15:07

Ik heb deze laten plaatsen na mijn bevalling 3,5 jaar geleden . Voor mijn vorige zwangerschap nam ik de pil, was toen ook direct zwanger na te stoppen. Had toen ook een vrij lange instellingsbloeding maar toen al positieve test voor de bloeding . Nu bloeding maar negatieve test. Maar wel weer het gevoel zwanger te zijn wat ik vorige keer ook direct voelde maar begin nu sterk te twijfelen door het verloop

Nijntje 01-01 om 16:04

Zou wel heel snel zijn maar als je een eisprong hebt gehad dan is alles mogelijk

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingdbloeding ? ' in het Zwangerschapsforum