beetje bang

3 antwoorden en 45405859x bekeken

fieke1709 19-12 om 13:35

Hoi dames, even een vraagje... Ik ben momenteel 7weken en 5 dagen en maak me toch een beetje zorgen. Vorige week zaterdag had ik wat rooskleurig slijmverlies dus was al wat in paniek.
 maandag naar de dokter geweest en zij zei dat het waarschijnlijk innestelingsbloed is maar voor de zekerheid toch bloed getrokken om te checken of mijn hcg gestegen was. Nu is de bloedtest goed (95000 en nog wat) maar ik ben toch ietwat ongerust omdat ik helemaal niks voel... Vorige weken had ik regelmatig buikpijn maar daar heb ik nu dus geen last meer van, heeft nog iemand dit? ik moet nog tot 18 januari wachten op de volgende echo en dit is nog zooooo lang...

Alvast bedankt!
knuffel

reageer

anoniem (Gast) 19-12 om 16:32

zolang je niet meer bloed hebt gezien, moet je je niet teveel zorgen maken. Kijk hier maar eens onder tapje Zwangerschap, van week tot week en dan bij week 7. Staat dat je tot in die week af en toe wat bloed kunt verliezen zonder dat er wat ergs aan de hand is. Geen verschijnselen moet je je ook niet te druk om maken, er zijn veel meer die geen verschijnselen hebben/voelen. Tel je zegeningen! ;-)

RJ 19-12 om 17:21

Hoi Fieke, Ik heb ook bloedverlies gehad, was helder rood en dit met 8 weken. kon niet meer van een innesteling zijn. Heb zelf heel weinig last van kwalen had voornamelijk buikpijn. Ik heb ook weken niet anders dan zitten stressen, en vaak nog erger omdat ik maar niks voelde. 2 dagen geleden kwam die buikpijn dubbel terug. Dat is al helemaal niet goed dacht ik toen. Maar gisteren een super echo gehad, dus nergens druk om hoeven maken. Maar ik lees overal dat roze en zeker met slijmverlies geen reden tot zorgen is. Mij werd ook verteld dat alles ontzettend goed doorbloed is, dus met hoesten zou er al een vaatje kunnen knappen. Mijn zusje heeft ook rozig slijmverlies gehad tijdens haar zwangerschap. Zij mocht toen eerder komen voor een echo, want je moet zeker nog lang wachten. Ik snap dat je daar helemaal gek van word, had ik ook en niks wat anderen zeiden zorgden ervoor dat ik me minder zorgen maakte. Hoop dat je toch wat hebt aan de positieve ervaringen met bloes verlies en ik zou gewoon bellen om te vragen of je eerder mag komen voor een echo, Liefs

fieke1709 19-12 om 17:44

Bedankt voor de reacties allebei  Ben ik toch al een beetje gerust... Zal me ook maar rechthouden bij het feit dat men hcg gehalte wel goed zit  maar zal pas echt blij zijn als ik op de volgende echo zie dat alles in orde is.
Mooie echo heb je daar RJ
xxxx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'beetje bang' in het Zwangerschapsforum