Volgens verloskundige korter zwanger.

7 antwoorden en 45474169x bekeken

mechje 16-01 om 19:29

3 weken geleden heb ik een zwangerschapstest gedaan. En gelukkig positief. De clearblue week indicatie gaf 2-3 weken aan. Gisteren een echo gehad. En volgens de verloskundige ben ik net 5 en een half. Ik vind het persoonlijk erg vreemd, want dan zou ik met 2 weken al hebben kunnen testen. dit ook aangegeven, maar de verloskundige gaf aan dat ze er niet meer van kon maken. Heb er nu niet zo'n goed gevoel meer over. Herkend iemand dit?????

reageer

RJ 16-01 om 20:11

Hoi mechje, ik kan me heel goed voor stellen dat je je nu niet geruster voelt. Ik heb hier geen ervaring mee. Mag je op korte termijn weer terug komen voor een extra controle? spannend meid, hopelijk is het allemaal in orde!

Mandy 17-01 om 09:38

Mijn verloskundige zei ook dat ik een week korter zwanger was dan ikzelf dacht. Of zich onmogelijk, want toen ik ging terug rekenen zou ik dus onbevlekt ontvangen moeten zijn :-s Bij de termijnecho in het ziekenhuis (met tien weken) klopte het precies op de dag! Dus ik zou me daar niet te druk om maken. (mijn vk zag zelfs op twee echo's maar één vruchtje, terwijl het er toch echt wel twee vruchtjes zijn, ik bedoel maar... hun apparatuur is niet zo goed als dat van het ziekenhuis)

Kelly 17-01 om 09:48

Ik was volgens de eerste echo ook 2 weken korter zwanger dan we eigenlijk dachten. Bij de echos daarna zijn er inmiddels ook alweer 2 weken bij gekomen dus maak je maar niet te druk. Ik heb het idee dat ze het standaard minder lang maken ofzo. Komt vast wel goed!

mechje 17-01 om 11:04

Dank jullie wel voor jullie reactie. Ik denk dat ik me maar minder druk moet maken. En gewoon nog steeds m'n gevoel moet volgen.

Patricia Vos 31-01 om 12:03

hier zou ik ook korter zwanger zijn dan dat we aan de hand van mijn cyclus berekend hebben. lijkt wel of ze dat standaard doen idd

ilona 02-08 om 10:23

Mij huisarts zei dat ik 7.5 week was ... 2 weken later had ik echo bij de verloskundige en die zei 6 weken en 3 dagen... Waar bij ze wel gelijk vertelde dat we daar niet aan vast mochten houden, omdat ze met 12 weken meer kunnen vertellen dus ik wacht het gewoon af.... Persoonlijk heb ik zelf het gevoel dat ik op 8 weken zit nu ... Maar we zullen het wel zien....

Gr ilona

Esseke 03-08 om 08:34

Ik zou ook korter zijn dan ik zelf dacht...
Over 2 weken heb ik de volgende echo, dus dan zullen we het zien :-)

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Volgens verloskundige korter zwanger. ' in het Zwangerschapsforum