WAAAAH!!! Zo spannend!!!

17 antwoorden en 45412852x bekeken

Jootje 01-02 om 18:22

Ik had de afgelopen 2,5 week al verschillende klachten waarvan ik ze niet herkende van een normale menstruatie. Ontzettende borrelende darmen en opgezette buik, na een week ontzettend pijnlijke borsten, opeens allemaal van die bultjes op mijn tepels en af en toe mijn man zijn hoofd er echt afgebeten...
Na al die tijd me af gevraagd te hebben... zou het nou echt zo zijn???.... is dan gisteren mijn vermoeden toch echt bevestigd.
Ik ben zwanger van mijn eerste kind!!
Hoewel ik verwacht had blij te zijn was de eerste emotie die me overkwam toch echt die van spanning en stress. Wat gaat er een hoop veranderen voor ons zeg!
Ik ben rond 10 oktober uitgerekend.
Ik hoop op deze manier andere dames te ontmoeten die ook net zwanger zijn om af en toe eens het e.e.a mee te delen.
Ik heb namelijk best veel last van mijn darmen en daardoor buikpijn... en je gaat je toch afvragen of dat normaal is he...
nou.. ik ben erg benieuwd naar de reacties!

reageer

lady89 01-02 om 21:23

jootje, gefeliciteerd,
wij gaan ook voor n eerste kindje ,
dit berichtje kwam me bekent voor die symtomen,
we zijn sinds twee weken gestopt met de pil ,
en sinds twee dagen heb ik ook last van n opgezette buik en borrelde darmen,
maar ik weet nie of dat nou van ontpillen komt of zwanger zou kunnen zijn ,
durf niet te testen,
hah

Lynn 01-02 om 22:36

Hallo jootje
Een dikke proficiat! Spannende tijd voor jullie! Ik ben wel wat verder, maar herken de last van de darmen! Ik heb heel veel buikpijn gehad en maakte me echt zorgen! Zelf bij de huisartsenpost gezeten van de pijn! Alles bleek goed, maar door de zwangerschap waren heel mijn darmen van streek wat de pijn veroorzaakte!
Advies van de arts was licht verteerbaar voedsel, bij erge last vloeibaar voedel en veel water en thee drinken! De medicijnen die ik eigenlijk nodig had mocht ik natuurlijk niet! Dit heeft mij wel geholpen en rust in mijn buik gegeven! Weet niet of je een warme zak of kruik hebt, dit helpt ook!

Geniet van je zwangerschap! Lief lynn

Jootje 01-02 om 23:06

Hoi Lady,
Ik weet nog toen ik van de pil af ging ik ook enorme last had van hormoon schommelingen en heb daar ook veel last van gehad. Een opgezette borrelende buik kan ik me niet meer herinneren dus wie weet ;-)

Hoi Lynn!
Dank je voor je lieve berichtje. Hoe ver ben jij nu?
Ik probeer me niet te veel zorgen te maken over de buikkramp want weet eigenlijk heel zeker dat het mijn darmen zijn. Ik heb ook vandaag besloten maar eea te gaan laten zoals (mijn enige verslaving) cola en hele vette zware dingen te eten. Ik hoop dat het wat rust geeft want slaap er ook slecht van. En ergens blijf je je toch zorgen maken. Zit nog midden in de gevaren zone dus hoop zo vurig dat ik geen miskraam krijg!!!!
Hoe ziet jouw dieet er zoal uit als ik vragen mag?
Liefs,
Jootje

Lynn 01-02 om 23:35

Hey meid,

Ik heb geen dieet hoor! Maar als ik last heb van mijn buik/ darmen probeer ik wel wat extra op te letten wat ik eet! Geen friet, pizza of dergelijke! ik doe dan een dag creakers, magere jogert met musli en soep ofzo... meestal komt het dan weer tot rust. Ik ben daar heel
gevoelig voor en heb nu nog best veel buikpijn! Dit vooral in de nacht dat ik dan opsta omdat ik er niet van slapen kan!
Maar ja... Het hoort een beetje bij mij denk ik! Snap dat je je wel zorgen maakt hoor en blij bent als je uit de gevarenzone bent! Dat had ik toen ook!!!ben nu 22 weken dus het schiet al op! Hoop voor je dat je eerste echo wat rust brengt! Wanneer heb je die?

Succes en gewoon genieten meid!

Liefs

Jootje 02-02 om 15:02

Hey hey,

goh 22 weken dat schiet idd al lekker op. 

Ik had me gisteravond pas aangemeld bij de verloskundigen. Kreeg vandaag wel een mail maar kreeg een afspraak precies in de week dat ik op vakantie ben. Dus ik wacht nog tot ze opnieuw een berichtje sturen of tot ze me bellen voor een afspraak.
Stond eerst gepland op 25 feb dus word de week ervoor of de week erna. Gezien ik die week ervoor pas op zo'n 7,5 week zit denk ik dat ze voorstellen om het de week erna te doen.
Maar ik hou je op de hoogte!

Liefs,
Jootje

Lynn 04-02 om 11:57

Hey jootje,

Hoe gaat het met je meid? Het spannende nieuws al met iemand gedeeld?

Liefs lynn

Lynn 04-02 om 11:58

Hey jootje,

Hoe gaat het met je meid? Het spannende nieuws al met iemand gedeeld?

Liefs lynn

Jootje 04-02 om 22:49

Hey hey,

nou de afgelopen dagen waren wel even een achtbaan zeg. Wat een schok toch nog zoiets. Terwijl we er heel bewust mee bezig waren zwanger te worden had ik echt niet verwacht dat het zo snel zou gaan.
We hebben het inmiddels aan mijn ouders en zijn ouders verteld en aan onze broers. Verder willen we het nog stil houden totdat de verloskundige ons groen licht geeft ;-)
Ik heb inmiddels mijn dieet wat aangepast dus darmkrampen zijn iets minder, maar nog steeds flink aanwezig. Gisteren ook voor het eerst echt ongesteldachtige pijn gehad daar schrok ik wel een beetje van. Maar mijn collega zei het hoort er allemaal bij (ze is ook zwanger, erg leuk om dit mee te delen!!).
Heb nu inmiddels wat rust gevonden. En dus ook eindelijk de ruimte om wat te genieten. Heb de hele avond met een grote glimlach op mijn gezicht gelopen. Ik kijk echt uit naar de komende periode, wat het ook brengen gaat.
Afspraak bij de VK gemaakt op 6 maart dus ben erg benieuwd!!
Hoe is het met jou?
Liefs,
Jootje

Sandra 04-02 om 14:34

Gefeliciteerd !!
Bij mijn eerste was is gelijk zwanger en toen de test positief was kreeg ik ook de zenuwen hoor... Blij !! maar tegelijkertijd de vraag, wil ik dit wel echt?, en kan ik het eigenlijk wel ?!
Dat gevoel heeft een dag of 2 geduurd en vanaf dat moment was het alleen maar genieten :-)
Last van je darmen hoort er bij (helaas)
Ik ben nu zwanger van de 2e en heb er ook weer last van (wel minder als bij de eerste)

Geniet van je dikke-buiken-tijd !!

Jootje 04-02 om 22:56

hoi sandra,

dank je!!!
Jij bent ook al een stuk verder he! net als Lynn!
Hoe oud is je eerste kindje?

Halfbloedje2014 (Gast) 27-02 om 12:49

Hoi allemaal,

Aanstaande zaterdag 1 maart is mijn ongi, maar ik heb gisteren en eergisteren getest en kreeg direct een positieve test, wel een lichte streep! Ik voel me heel erg moe, last van een borrelende buik en ook mijn rug doet pijn.. Nu zit ik mezelf heel de tijd gek te maken dat het straks misgaat..  Ik weet dat het nog twee dagen afwachten is, maar hoe zijn jullie ervaringen?

Groetjes,
Halfbloedje2014

marielle (Gast) 31-08 om 15:25

Hallo meiden

even een vraagje heb ook last van een borrelende buik en ben vandaag precies een week overtijd we willen graag een kindje
heb wel een btje bloedverlies gehad voordat ik ongesteld moest worden maar het is nog niet doorgezet mijn ongesteldheid
heb al 3 testen gedaan helaas negatief

Ik hoop dat ik zwanger ben morgen maar ff de dokter bellen
Jullie gefeliciteerd met je zwangerschap :-)

Jullie nog advies voor mij



Bedankt alvast

gr Marielle

Thea (Gast) 24-02 om 23:00

Gefeliciteerd , Hier het zelfde 7 weken en 2 dagen zwanger.
9 oktober uitgerekend.
Spannende tijd 2 maart naar de vk toe.
Heb je ook al een afspraak staan ?
Liefs , Thea

Nonnii 08-04 om 13:34

Wauw gefeliciteerd.. ik zit in een afwachtende tijd. Moet maandag ongesteld worden. Maar heb al 2 weken last alsof ik ongesteld moet worden raar gevoel in onderbuik en opgezet. Soms op de dag trekt het weg en savonds komt het weer terug. Ik ben nog nooit aan de pil geweest. En nu hebben ik en mijn vriend in de vruchtbaarste dagen gemeenschap gehad. Maar ben zooo benieuwd. Heb vandaag test gedaan terwijl ik maandag ongesteld moet worden. Dus deze gaf uiteraard negatief aan. Kan iemand mij vertellen of mn gevoel misschien klopt dat ik zwanger ben. Groetjes..

Natascha (Gast) 06-12 om 15:14

Hallo dames,
Vorige week zondag zijn mijn vriend en ik blij verrast met het feit dat wij ons eerste kindje verwachten. Het was niet gepland maar zeker wel geliefd. Voor zover we nu kunnen inschatten samen met de verloskundige, ben ik 5/6 weken zwanger. 

Zoals veel dames hier melden heb ook ik erge last van borrelende darmen. Het lijkt dan alsof ik honger hebt, terwijl als ik wat gaat eten ik totaal geen trek heb en juist misselijk word. Heel verwarrend. Het gaat ook gepaard met weinig smaak in mijn mond en weet soms niet meer wat te eten en te drinken. 
Daarbij komt dat ik erg vermoeid bent de laatste tijd en sinds een paar dagen emotioneel aan het worden bent. 

Als je het zo opsomt lijkt het wel of ik loop te zeuren en niet blij bent, terwijl ik me momenteel niets mooiers kan voorstellen!

29 december hebben we de eerste afspraak met de verloskundige en ben dan benieuwd wat we te horen krijgen. 

Groetjes Natascha

Gall 17-12 om 23:12

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag nieuw hier, vind het nu al leuk!
Vandaag ben ik 1 week voor mijn NOD. Heb sinds vandaag last van een borrelende, opgezette buik (inhouden is pijnlijk). Ook heb ik kleine witte bultjes op mijn tepels. (Verder niet gevoelig) 
Ik ben niet echt moe, maar wel de neiging om de hele dag op de bank te zitten. 
En met eten ook, het ene moment misselijk, geen trek. En het andere moment heel veel zin in veel eten..

Ik hoop zo dat ik zwanger ben, 25 december is mijn NOD. Nog meer vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal en wel, of niet zwanger zijn...?

Marc 18-12 om 07:32

Gall, het handigste is je bij "nod december" te melden, daar zitten je lotgenoten!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'WAAAAH!!! Zo spannend!!!' in het Zwangerschapsforum