Gemiste miskraam

6 antwoorden en 45398768x bekeken

Jennifer Labarque 06-02 om 10:52

In het kort..Het eerste jaar dat wij een kindje wilden, was mijn cyclus na de pil totaal ontregeld. 2de jaar met clomid beginnen werken. 3de jaar 5 inseminaties gehad. Net voor de zesde (laatste) inseminatie wilden we een cyclus wachten omdat kerst er juist zou zijn. Toen ik de week na kerst nog geen maanstonden zag heb ik een test gedaan. Tja die lagen altijd standaard in de kast. Wat dacht je 2 strepen!! Mijn geluk kon niet op. Dag erna opnieuw gedaan en ja hoor 2 dikke strepen. De dichte familie wist van onze 'pogingen' en die hebben we natuurlijk direct het goede nieuws gemeld. Mijn kleine zus was op dan moment zwanger van haar 2de kindje en de stilte die daaronder heerstte was meteen weg. Iedereen was dubbelblij. De eerste echo was met hartslag en het mooiste moment van mijn leven. 2 weken later mochten we voor de volgende echo. Vol spanning gingen we binnen. De dokter schudde meteen zijn hoofd. Geen hartslag te bespeuren en nul activiteit. Wachten op een natuurlijk miskraam zag ik niet zitten. Dat kon nog weken duren ... Die vrijdag 1 februari een curretage gehad. Mijn geluk was van korte duur kwas maar 9 weken ver geraakt. Moest ik daarop zo lang wachten?...

reageer

Kate 06-02 om 10:57

Sterkte meisje!

Ons Meutje 06-02 om 15:48

Tjee wat een verhaal... ben er wel even stil van. Heb zelf ook met 9 wk een miskraam gehad. (dec2012)
Het enige wat ik je zeggen wil is dat het verdriet  een plekje krijgt maar dat heeft tijd nodig en dat merk ik zelf ook. praat veel met je partner en laat je gevoel gaan.
heel veel sterkte meid!!

Jennifer Labarque 06-02 om 20:31

Bedankt. Ja het is een overweldigend gevoel. Khoop dat de lastigste dagen vlug gepasseerd zijn. Ook al zal ik er nog veel aan denken, want geen enkele zwangerschap kan nog gewoon genieten zijn. Of misschien denk ik dat maar. Ook sterkte voor jullie, jammergenoeg verloopt alles niet altijd even vlot.

Ons Meutje 07-02 om 15:20

Nou denk inderdaad dat een volgende zwangerschap nu zeker tot aan de 9 wk voor mij dubbel zo spannend zullen zijn. (om dat het toen fout ging)
Mijn vk heeft gezegd dat als ik weer zwanger ben nu eerder een echo zal krijgen zo rond de 6,5 a 7 wk om te zien of er dan wel een hartje klopt. eerder heeft dat geen zin. dus ja denk wat jij zegt wel waar is. Hoop dat het vertrouwen in wel een goede zwangerschap bij het zien van een goede echo met kloppend hartje gaat groeien en je er dan toch wel van gaat genieten.

Jennifer Labarque 07-02 om 16:52

Ja ik was al onder controle vanwege heel onregelmatige cyclus dus ik heb een echo gehad op 4 weken, alles ok. Op 6 weken ook en een kloppend hartje gezien en ook alles ok. 2 weken later op 8 weken was het dat hij zag dat het gestopt was. Ik had geen reden om te denken dat er iets mis zou zijn. Maar we moeten idd vertrouwen hebben. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn. En controle of niet, als het misgaat kunnen ze nix doen. Hopelijk was het een eenmalig ongelukkig toeval en kunnen we de volgende keer een gezond kindje op de wereld zetten hè.

Ons Meutje 07-02 om 21:40

ja we moeten het positief blijven in zien. en ik hoop met je mee. Als je het leuk vind om met meerdere meiden mee te delen en praten  heb ik een topic gestart van wie doet er mee vanaf februari. misschien vind je het leuk.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gemiste miskraam' in het Zwangerschapsforum