Bloedverlies vriendin

7 antwoorden en 44822220x bekeken

Anoniempje (Gast) 24-05 om 08:50

Hallo allemaal,
 
Dit berichtje stuur ik overigens even buiten mijn vriendin om, omdat ik haar niet ongerust wil maken daarom vraag ik jullie even om advies.
Een paar weken geleden hebben we een succesvolle echo gehad en was er een goed kloppend hartje te zien.
Echter kreeg ik vanmorgen de schrik van mijn leven omdat mijn vriendin tegen me zei dat ze wat bloed had verloren (nu moet ik er wel bij zeggen dat er gisteravond nog geslachtsgemeenschap is geweest).
Het ging om helderrood bloed en het was na een veeg ook weer weg.
Ik weet dat ze zich onbewust heel veel zorgen maakt en ze droomt er ook over.
Nu wil ik haar zo graag gaan steunen en haar gerust stellen maar ik weet niet hoe.
Kunnen jullie me alsjeblieft wat advies geven?

reageer

lies1984 (Gast) 24-05 om 09:03

Hoi,
Vorige week, was toen 8 weken, heb ik 2 dagen wat helderrood bloedverlies gehad.
Toevallig had ik die dag een echo staan, en alles was goed.
In de meeste gevallen betekent het niks, maar laat wel ff de vk weten dat je vriendin dit heeft gehad.

M 24-05 om 09:44

Grote kans dat het kwam doordat jullie geslachts gemeenschap hebben gehad. Dan kan er wel eens een bloedvaatje knappen. Bel anders de vk als jullie je zorgen maken. Vinden ze echt niet erg...

demi 24-05 om 14:30

Hoi,

Ik heb dat ook gehad rond de 22 weken. En ook al was het niet veel je maakt je indd erg ongerust. Uiteindelijk toch maar de verloskundige ingelicht en doordat het vaker terug kwam me toch maar doorgestuurd naar de gyneacoloog. Uiteindelijk bleek het bij mij een poliepje te zijn die nu verwijderd is en het probleem verholpen is. De verloskundige en gyneacoloog gingen er eigenlijk van uit dat ze niks zouden vinden en dat het vrij "vaak" voor komt. Doordat de vrouw zoveel meer bloed heeft en het zeker daar heel goed doorbloed is kan het voorkomen dat er een adertje geraakt word en het dus wat bloed. Blijft het probleem, informeer gewoon bij de verloskundige. Hun zijn er uiteindelijk voor en blijven lopen met een onzeker gevoel is helemaal niet nodig.

suc6 voor jullie

pappainwording1986 24-05 om 14:52

We hebben zojuist de verloskundige ingelicht. Die kon mijn bezorgdheid wel begrijpen en ik kreeg min of meer de wind van voren dat ik zo lang met onzekerheid bleef zitten. Ach het is ook mijn eerste keer dat ik dit soort dingen meemaak
Gelukkig heeft ze ons gerustgesteld en verteld dat zo lang de bloeding niet aan houdt er helemaal niets aan de hand is! Goh, wat haat ik die onzekerheid zeg!
Zie het maar weer als een leuk leermomentje

M 24-05 om 15:08

Wat mooi dat jullie weer rustig zijn. Ja ze hebben liever dat je een keer teveel belt dan een keer te weinig  Hoever is je vriendin nu?  Onzekerheid zal je houden tot de kleine is geboren maar je zal heel veel mooie momenten hebben en heel veel genieten vooral wanneer jij de kleine ook zal kunnen voelen. Moet het geen eigenwijze zijn en juist stil blijven wanneer jij op de handen op de buik legt. Hadden wij bij onze eerste. Dan is het een hele leuke sport om het voor elkaar te krijgen haha. 
Heel veel plezier met de verdere leermomenten

pappainwording1986 24-05 om 15:12

Mijn vriendin gaat morgen de 10e week in  Dus als alles een beetje mee zit hebben we een bijna kerstkindje. Haha nou dan hoop ik niet dat mijn kind en jou kind dezelfde hobbys er op nalaten, voel ik me nog niet erbij betrokken .
Ach ik moet ook zeggen dat het ook stiekum super leuk is hoor! Mannen die stoer lopen doen over de zwangerschap zijn vaak zo trots als een pauw hoor haha.
En de kinderwinkels ook; stiekem vind ik dat ook wel leuk. Maar laat ik dat vooral niet te hard gaan schreeuwen anders loop ik straks elk weekend in de kinderwinkels haha.
Ik begrijp dat jij ook zwanger bent, dus ook super veel succes met de zwangerschap  Bedankt he!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies vriendin' in het Zwangerschapsforum