zo leuk

5 antwoorden en 44799001x bekeken

lies1984 29-05 om 21:26

Vandaag 10 weken zwanger en een supermooie echo gehad.
Het foetusje was zo lekker aan het bewegen en doen. Mooi hartslagje. Ben gewoon in de wolken.
En zo bizar dat dit in mijn buik zit.
Maar zo blij!!

reageer

Jaaaah heerlijk is dat z,on wondertje in je buik....ik ben nu 20 wk en 4 dagen zwanger van de 2e en we hebben te horen gekregen dat we er nog een gezonde zoon bij krijgen!!

sanjo 30-05 om 12:35

Mooi is dat hé. Gefeliciteerd. Geniet er maar van. Het gaat best snel nu. Alleen de eerste weken vond ik langzaam gaan en vooral voor de eerste echo. Ik ben morgen 16 weken. over 3 weken de 20 weken echo. Spannend.

M 30-05 om 13:06

Gefeliciteerd! Geniet er lekker van voordat je het weet heb je de kleine al in je armen.
Ja snel gaat de tijd he Sanjo. Kan er ook niet bij dat ik alweer 16,5 week ben en inderdaad de tijd na de eerste echo gaat langzaam maar daarna vliegt de tijd.

sanjo 30-05 om 13:19

Idd mamavan2 het gaat nu best snel. Tijd vliegt. Met de vorige zwangerschap vond ik de laatste weken weer langzaam gaan. En vooral na de laatste controle. Die had ik de vrijdags en ze zei dat er bijna geen vruchtwater meer was en elk moment de bevalling kon beginnen. En begon dus de dinsdag erna de weeën en de woensdagochtend was ze geboren. En die dagen ervoor duurde zo lang hahaha.

M 30-05 om 15:52

Helemaal mee eens. Vond het op het laatst ook weer langzamer gaan. Vooral toen ik de 40 weken was gepaseerd. Pfff weer een dag voorbij hahaha. Ben benieuwd hoe we het nu ervaren nu we al een kindje hebben. Volgens mij krijgen we niet de kans om er bij stil te staan op het laatst dan zeuren de kinderen er wel om. Mama wanneer komt baby nou, ik wil spelen....Haha

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zo leuk' in het Zwangerschapsforum