Iemand een idee???

8 antwoorden en 44790219x bekeken

liindsay 30-05 om 12:35

Pff wat een dag, ik hoop dat iemand mij dan ook verduidelijking kan geven.
Ik zo 28 mei mijn menstruatie moeten krijgen, deze bleef uit en heb ik met een kruidvat test getest deze gaf een licht streepje aan, gister ben ik een test van clearblue gaan halen de digitale en die heb ik gister middag uitgevoerd gewoon om zomaar te kijken, daar kwam ineens te staan Zwanger, ik natuurlijk helemaal blij maar in mijn achterhoofd wetende dat het nog maar heel pril is en ook zo afgelopen kan zijn, nu stond ik vanochtend op en wilde het toch nog een keer voor de zekerheid testen, deze keer gaf die niet zwanger aan ik ben dan natuurlijk ook wel teleurgesteld maar ik heb nog geen bloedverlies wat is het nou!! De huisarts zegt dat ik moet afwachten of er bloedverlies komt of niet:s maar is er iemand die hier meer over kan vertellen ofzo?

reageer

M 30-05 om 13:04

Het is wat je huisarts zegt. Probeer anders eerdaags weer een test. Heb je misschien gisteravond veel gedronken? Dan kan het zijn dat er vanmorgen niet genoeg hcg in je urine zat. 
Iedereen is onzeker in zo'n prille stadium. Alles kan gewoon goed komen. 
Anders drink je vanmiddag wat minder en probeer vanavond weer. Bij mijn eerste waren de testen overdag en 's avonds positief. Deed de volgende ochtend weer 1 en toen haast niets zichtbaar. Nu zit ze kerngezond met een leeftijd van 3 jaar naast mij
Heel veel succes en probeer je niet gek te laten maken.

liindsay 30-05 om 13:12

Hoi Mamavan2

Uhmm niet extreem veel ik denk dat ik vanaf de test tot slapen gaan kwart tot een halve liter gedronken.
Wel ontzettend onrustig geslapen maar weet niet of dat er iets mee te maken kan hebben.
Ik heb gelukkig veel afleiding ik werk op de kinderopvang dus mag dadelijk weer werken en morgen ook tot 9 uur in de avond en zaterdag ga ik lekker met een vriendin bij de primark in Duitsland shoppen dus als er dan nog niets van menstruatie is ga ik of zondag of maandag nog eens testen.
Ik hoop natuurlijk ook dat het goed komt, zo niet dan moeten we weer goed ons best gaan doen, dit zou de 1ste zwangerschap zijn en ben pas 3 maanden gestopt met de pil, dus alles is spannend! Maar zal idd proberen mezelf niet gek te laten maken bedankt voor je reactie.

Groetjes!

Kelly 30-05 om 13:16

Liindsay, ik denk inderdaad dat mamavan2 gelijk heeft en je even moet wachten en 's ochtends nog een test moet doen of even wat minder drinken inderdaad.
Heeft je huisarts niet nog even een test voor je gedaan??
Ik heb in het begin volgens mij wel 5x getest. Hihi een zwangere vrouw doet rare dingen. Maar ik had er wel bloedverlies bij en ben inmiddels bijna 38 weken zwanger, dus zelfs als je wel wat bloedverlies hebt moet je niet gelijk schrikken hoor!!

Kelly 30-05 om 13:16

Liindsay, ik denk inderdaad dat mamavan2 gelijk heeft en je even moet wachten en 's ochtends nog een test moet doen of even wat minder drinken inderdaad.
Heeft je huisarts niet nog even een test voor je gedaan??
Ik heb in het begin volgens mij wel 5x getest. Hihi een zwangere vrouw doet rare dingen. Maar ik had er wel bloedverlies bij en ben inmiddels bijna 38 weken zwanger, dus zelfs als je wel wat bloedverlies hebt moet je niet gelijk schrikken hoor!!

liindsay 30-05 om 13:20

Nee haha werd maar wat afgescheept door de assistent dusja had liever gehad dat hun een bloed test gedaan hadden ofzo maar goed het is gewoon even afwachten en spannend vooral omdat dit ons eerste kindje word! 5x positief? Of verschillend? Het enige wat ik wel voel zo nu en dan is steken links en rechts richting mijn lies. Pff het is wat hoor haha zwanger willen worden! Maar uiteindelijk krijg je er als het goed is op een gegeven moment iets moois voor terug

Kelly 30-05 om 13:24

Ja wel 5x positief gelukkig. Maar elke keer vond ik het doodeng. Zelfs de laatste keer met MoedersvoorMoeders was ik doodzenuwachtig, terwijl ik allang alle kwaaltjes van een zwangerschap had.
Hahah ik weet precies wat je voelt. Het is voor ons ook de eerste en dan denk je in het begin "leuk!! We gaan proberen een kindje te krijgen". Nou, zo leuk vond ik het helemaal niet! Elke maand die spanning!
Maar apart van je huisarts hoor! Ik heb er toen gewoon om gevraagd en hij vond het niet nodig, maar om mij gerust te stellen wou hij best even een testje doen.

liindsay 30-05 om 13:34

Ja idd, naja zit niets anders op dan afwachten helaas... Haha nou ja begin na je menstruatie is leuk tot een paar dagen voor je nieuwe menstruatie dan is het niet meer leuk haha....maar voor jou zit het er bijna op? Lijkt me heerlijk zo op het eind te lopen, kun je dadelijk lekker van die kleine genieten!

Kelly 30-05 om 14:26

Hihi ja inderdaad, ertussenin gaat het nog wel.. Totdat je weer begint met wachten op je menstruatie! Maar ik hou je in de gaten en hoop voor je dat je zwanger bent!! Wie weet is het nog super pril he...
Ik loop op het eind ja.. Van mij mag het vandaag nog komen. Vanaf de 37 weken zwangerschap lijkt het echt op het aftellen tot je menstruatie! Je weet niet wanneer het komt. Alleen heb je er nu ook bij dat er steeds mensen vragen of er al iets aan de hand is!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand een idee???' in het Zwangerschapsforum