Ik wordt gek!!

2 antwoorden en 44792036x bekeken

Anoniem (Gast) 04-06 om 22:26

Hallo Allemaal,
 
Ik wordt gek van onzekerheid.... Ik heb altijd een hele regelmatige cyclus van 28 dagen...nu had ik het zaterdag al moeten worden, maar nog steeds niet ongi..
Al paar dagen zware borsten en met vlagen misselijk, tot gister ook krampen in buik. Had gister 2 keer iets rozige afscheiding en vandaag heel klein beetje bruin bloed, verder zet het niet door. Pijn is ook weg, alleen af en toe steekjes in vagina. Ik heb al een dochter van 7, en herken het gevoel wel...maar lijkt toch iets anders...(kan het me niet meer goed heugen), bij haar had ik op de NOD dag al een dikke streep
 
Heb gisteren getest maar was negatief. Zou het dan toch alsnog kunnen dat ik zwanger ben? En wat betekend dat beetje bloed dan?

reageer

Sjannie86 05-06 om 07:38

Ik had ook een beetje bloed en dacht dat ik omgesteld werd maar bleek een paar dagen daarna zwanger te zijn. Ik testte wel gelijk positief.
Hoop voor je dat je ongesteldheid zich niet doorzet, als je het niet vertrouwt dan ga je toch even langs de huisarts?
Hou je ons op de hoogte? Heel veel succes!

manon 26-06 om 20:00

Ik voelde me al een week of twee niet goed heb toen een zwangerschap test gedaan en dat was negatief drie dagen later deed ik het weer en was het positief en ben al 5 week zwanger

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik wordt gek!!' in het Zwangerschapsforum