onzeker!! 2 of 3 weken zwanger

5 antwoorden en 44669771x bekeken

chloe 26-06 om 10:31

Hoi allemaal.

Ik ben misschien 2 of 3 weken zwanger .
Maar heel onzeker . Ik heb allerlei symptomen zoals rommelig geluid in mn buik . Borsten zijn steviger en doet beetje pijn.ik heb ook af en toe misselijkheid
gevoel en ook af en toe duizelig , hongergevoel,Rillingen en ook snel stress en moe . Ik heb temperatuur bijgehouden en iedere dag ging me temperatuur wat hoger van 36, 6 naar een paar dagen kwam ik op 37, 2 . Alleen sinds vandaag heb ik weer 36, 8. Ik word er heel onzeker van. Ik weet pas volgende week meer of ik zwanger ben . Ik heb dit al eerder gehad van symptomen maar ieder keer was ik niet zwanger en had grote teleurstelling. Mijn vraag is : hoe ging het bij een ander en heeft nog zo'n iemand meegemaakt .

reageer

Ik ben nu zwanger van de 2e en herkende het direct,maar dat komt dan waarschijnlijk omdat het de 2e is!!
Ik kreeg gelijk vlak na de bevruchting rare dingen zoals hoofdpijn, s,nachts boterham met hagelslag eten,koud idd en moe enz..
Vnadaar dat ik het gelijk wist.

Daisy 26-06 om 14:36

hallo,

iedereen voelt dit anders aan, maar je kan toch een zwangerschapstest doen, dan weet je toch iets meer?

chloe 26-06 om 15:32

Hoi daisy , Dat heb ik gedaan . Maar daarop kwam het negatief resultaat uit . Ik denk ook dat het te vroeg is . Want ik ben dan 2 of 3 weken zwanger en volgens mij kan ik pas testjes doen als ik op de 4de week zit .

charlotje 26-06 om 15:50

Vóór mijn eerste test & nod, na de innesteling, voelde ik ongesteldheid gevoel in mijn onderbuik en mijn borsten werden met de dag/week gevoeliger en uiteindelijk pijnlijk.. toen 2 testen gedaan allebei postief  later vanaf week 6 begon misselijkheid en alle andere bekende symptomen. Ik ging er niet van uit dat ik zo snel zwanger kon raken en was er dus ook niet volop mee bezig, soms als je je te veel mee bezig houdt kan je je zwanger voelen, maar een test kan je beter vertellen of het zo is of niet. Kan vanaf 4 dagen voor nod.

kaatje 30-06 om 12:24

Ik heb zelf het idee gehad dat ik voordat ik zwanger werd een paar keer een hele vroege miskraam heb gehad. Ik dacht van alles te voelen en mijn vriend zei dan ook steeds pas als een week over tijd bent en de test zegt dat je zwanger bent dan is het zo. Ook had mijn vriend het idee dat ik van alles wilde voelen. 
Dus misschien voelde ik mijzelf zwanger (soort van schijnzwanger qua gevoelens) of heb ik hele vroege miskramen gehad. Maar na 3 maanden stoppen met de pil was ik al zwanger. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, dat besef ik maar al te goed. 
Maar misschien moet je lichaam ook je baarmoeder klaar maken om zwanger te kunnen worden.
Maar als je over tijd bent dan zou ik testen met een goedkope test. Zegt deze dat je zwanger bent dan nog even een Clear Bleu dan weet je hoelang je zwanger bent.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker!! 2 of 3 weken zwanger ' in het Zwangerschapsforum