Verzorging buik

14 antwoorden en 44676321x bekeken

Bami (Gast) 26-06 om 21:11

Hallo.
Wat gebruiken jullie voor de verzorging van je buik? Om de huid soepel te houden etc. Ik lees dat je daar eigenlijk niet vroeg genoeg mee kan beginnen maar ik weet niet zo goed met wat.

reageer

Ik doe het met zwitsal mama of kruitvat merk mama!!....het is niet gezegt en bewezen dat het echt helpt,maar kan er in ieder geval voor zorgen dat het minder blijft.
Ik heb er tot nog toe geen last van gehad en doe het ook al vanaf het begin,bij de 1e gedaan en nu weer!!

Ilse84 27-06 om 08:09

Ik gebruik ook Zwitsal mama, maar 's avonds smeer ik altijd gewone amandelolie. Dat gebruikte mijn mama vroeger al en volgens de apotheker zou dit heel goed zijn om de huid soepel te houden. Wel vettiger, daarom dat ik dit alleen 's avonds gebruik.

manon 27-06 om 08:27

Ik vind olie altijd het lekkerst om te smeren. Je hebt verschillende merken speciaal voor zwangeren vrouwen.

Aoeth 27-06 om 09:18

Ik gebruik gewone amandelolie.
Maar eerlijk gezegd vergeet ik het vaker dan dat ik het smeer...

Bami 27-06 om 16:25

Bedankt voor de tips meiden! Ik zal morgen eens rond gaan kijken.

dammie 27-06 om 16:40

Ik gebruik vanalles... als potje op is kijk ik weer in de winkel omdat alles zo lekker ruikt hihi. Maar nu gebruik ik momenteel een duits merk... heerlijk zachte creme.. vriendin van me gaf als advies smeren... zij had de hele zwangerschap gesmeert behalve de laatste 2 weken.. en jawel hoor net in die weken kreeg ze bij de navel scheurtjes... dus ik smeer iedere avond.. deed ik daarvoor ook omdat me huid snel droog is. Ik smeer dus altijd mijn hele lichaam in... buik billen boven benen en de borsten smeer ik nu dan met speciale creme in en de rest met bodylotion... gebruik ook paar keer per week olie voor me huid.. wordt die zo zacht van.

zwijgt 27-06 om 20:16

Ik gebruik Johannes olie van A. vogel. Dit is een natuurlijk middel zonder chemische toevoegingen. Het fijne is dat Johannes olie niet plakt.

Welpje (Gast) 05-07 om 11:44

Ik gebruik geen speciale 'mama- of buikolie'. Ik heb olie van Zwitsal waaraan amandelolie toegevoegd is. Ruikt heerlijk, smeert lekker en plakt niet. Ik smeer ook niet consequent maar goed, het idee is leuk

Bloem 05-07 om 14:58

Vanaf wanneer zijn jullie begonnen met smeren

Bami 05-07 om 16:15

Volgens mij kun je van alles gebruiken als het je huid maar goed verzorgd en soepel houd.
Het kan natuurlijk geen kwaad om er vanaf het begin mee te beginnen

Lenita29 05-07 om 16:42

Ik gebruik die van de Etos Mama crème. En daarnaast doe ik elke week ff een keer goed scrubben.... dat is ook belangrijk. En ook lekker goed tegen de jeuk

Bami 09-07 om 18:44

Ik heb nu van zwitsal de crème voor je buik, ruikt heerlijk! En smeert lekker

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verzorging buik' in het Zwangerschapsforum