3 weken zwanger - onderbuik trekt zich samen - zwangerschapskenmerk?

12 antwoorden en 44586954x bekeken

Evelien (Gast) 07-07 om 19:30

Hoi NOS, ik wil je niet teleurstellen maar weet je wel zeker dat je zwanger bent ? Als je voprige maand een miskraam hebt gehad dan zal een zwangerschapstest hierdoor altijd positief uitslaan. Dat komt omdat het zwangerschapshormoon van je vorige zwangerschap nog steeds in je bloed zit.

Het antwoord op je vraag weet ik niet. Het komt mij niet bekend voor maar dat zegt niet zo veel

reageer

NOA (Gast) 07-07 om 19:35

Na mijn miskraam waren alle zwangerschapskenmerken verdwenen. Nu na 3 weken komen ze weer terug. Nog te vroeg om te testen. Maar denk dat ik dus wel zwanger ben.

anoniem (Gast) 12-04 om 13:38

Ben je nu zwanger?

chantieeeee 12-07 om 13:54

Hoi, het hoeft niet zo te zijn hoor dat je altijd positief test na een miskraam. Ligt er ook aan hoelang de zwangerschap heeft geduurd. Heb zelf 7 juni een miskraam gehad en anderhalve week later test gedaan en hcg was al uit mijn lijf verdwenen. Het enige wat je nu nog kan doen is afwachten en als je periode nog langer uitblijft voor de zekerheid toch maar een testje doen. Hou er wel rekening mee dat je cyclus behoorlijk in de war kan zijn. Zit zelf op dag 36 na me miskraam en had altijd een keurige cyclus van 29 dagen. Maar ik hoop natuurlijk voor je dat je wel zwanger bent! :-)

Klein onzeker vragend meisje (Gast) 18-11 om 19:22

Ik heb dus 4 weken lang de pil vergeten ( heel stom)
En vandaag zou ik ongesteld moeten worden maar ben ik niet , ben ik nu zwanger of kan het door iets anders komen , ook heb ik heel veel maagzuur en metaalachtige smaak en hele tijd trekt mijn onderbuik samen? Weet iemand een antwoord hierop ?

anoniem (Gast) 12-04 om 13:40

" Ik heb dus 4 weken lang de pil vergeten ( heel stom)
En vandaag zou ik ongesteld moeten worden maar ben ik niet , ben ik nu zwanger of kan het door iets anders komen , ook heb ik heel veel maagzuur en metaalachtige smaak en hele tijd trekt mijn onderbuik samen? Weet iemand een antwoord hierop ? "
Klein onzeker vragend meisje

Ben je nu zwanger?

lieke2014 20-11 om 08:40

Het i sniet te vroeg om te tyesten hoor.. Ik teste met 2 weken al positief

edith 02-05 om 08:27

Hoi Noa,

Ik herken hetgeen wat je door maakt 

Ook ik heb twee maanden terug wen mk gehad en ben voor m'n gevoel nu weer zwanger. Ik moet morgen eigenlijk ongesteld worden, maar ik heb sinds vorige week maandag rose bloed verloren en de dagen er na paar druppeltjes/afscheiding bruin. Wat kan dit betekenen? Ook was ik do en vrij erg misselijk en heb nu een klein beetje last van m'n borsten maar ook niet mega ofzo. Ben echt benieuwd.. Ik ga morgen testen, maar al zou ik zwanger zijn.. Doordat ik "bloed" verloren heb kan ik niet heel blij zijn. Wie herkent dit ?

Mama van (voorlopig) 2 04-05 om 17:52

Innestellingsbloeding kan altijd voorkomen, meestal een week voor je maandstonden.. Dus bloed is niet altijd een slecht teken.. Maar enkel een zwangerschapstest kan je onzekerheid wegnemen

Blijvenhopen (Gast) 22-07 om 19:46

hey, 
Ik ben 26 jaar en heb in maart een MK gehad. ( hartje klopte niet dus een curitage moeten doen). Nu zijn we eind juli en zit ik aan dag 26. Ik voel mijn baarmoeder ook constant tegen trekken... heb me vandaag getest en het was negatief . Misschien te vroeg getest? Heb normaal altijd een cyclus van 32 tot 36 dagen. Maar door de vitamine die ik deze maand heb gepakt ben ik vrij zeker dat men eisprong na 11 dagen al was.. vandaar dat ik me vandaag heb getest.. 

Iemand die mij wat duidelijkheid kan geven? 

Nahla 22-07 om 20:17

Ook tijdens je menstruatie trekt je baarmoeder samen (vandaar de menstruatiekrampen). Als het niet voor deze maand is, hopelijk snel een goede zwangerschap. Het wachten kan zo lang duren!

Anoniem (Gast) 19-08 om 00:08

Hallo,
Mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie was 26 juli,en nu had ik 2 Daren geleden Klein beetje roodbruin in de onderbroek Maar bijna niet te zijn,en opgezwolle buik die komt en gaat en beetje samen spant lijkt het maar verder geen klachten,ik heb wel aan 1 borst klein beetje pijn en lijkt of er wat in zit maar dat ,had ik bij de niet de laatste menstruatie maar daarvoor,en dan twee weken voor mijn menstruatie,en daarvoor altijd een week van te voren zeren borates,iemand hetzelfde meegemaakt en zwanger

Je kunt reageren op dit onderwerp '3 weken zwanger - onderbuik trekt zich samen - zwangerschapskenmerk?' in het Zwangerschapsforum