Seks met zwangerschap

7 antwoorden en 44391270x bekeken

samantha20 16-07 om 06:18

Hoi dames,

Ik heb een vraagje misschien een rare maar toch benieuwd

Ik ben nu ongeveer 4 weken en 2 dagen zwanger maar kunnen ik en mijn vriend nu seks hebben en dat mijn vriend ook klaar komt of ik dat niet goed ??


Groetjes

reageer

* 16-07 om 07:38

@Samantha,

Je kunt gewoon seks hebben gewoon lekker blijven genieten van elkaar....

Als je het niet vertrouwd kun je het altijd met je vk bespreken.....

Heel veel geluk met je zwangerschap....

Greetzzz Ju of wel MavanMi

Anoniem (Gast) 16-07 om 10:42

Seks hebben is inderdaad geen enkel probleem. 
Op den duur zit alleen je buik wat in de weg en moet je creatief worden maar dat is nog heel veel maanden voor jou weg.

Heel veel plezier met je verdere zwangerschap

zwijgt 16-07 om 11:31

Hier heb ik ook een vraag over die ik eigenlijk niet goed durf te stellen... Want ik lees overal dat seks geen kwaad kan. Maar ik ben best ervaren op seksgebied en ik weet dat mijn man anders sekst dan de meeste mannen. Hij kan makkelijk een aantal uren aaneen doorgaan. Met poses van rustig, maar ook echt hard.... Ik vraag mij af waarop is gebaseerd dat seks kan. Want gemiddeld komt een man na 7 min. klaar en dat is bij ons dus absoluut niet het geval. Ik vraag me daarom af of hevige sekspartijen en trio's met 2 mannen gewoon kunnen of dat dit dan wel een probleem kan vormen?

zwijgt 16-07 om 11:33

Mijn vraag is dan eigenlijk ook: kun je ook wat 'extremere' seks hebben tijdens de zwangerschap of gaat het om alleen de standaard standjes, rustige bewegingen en korte seks?

zwijgt 16-07 om 11:33

Sinds ik de kleine heb gezien vraag ik mij dit echt enorm af.... je krijgt toch meer het besef dat er echt iets zit...

Anoniem (Gast) 16-07 om 13:09

@ moedernatuur,

Je zal wel aanpassingen moeten doen. Je merkt wel wat voor jou fijn voelt en wat niet. Alleen echt hard zou ik niet meer doen. 
En dat van de trio's zou ik niet echt meer doen want je weet niet 100% zeker of de derde ook een geslachtsziekte e.d. bij zich draagt en als je dat krijgt is dat absoluut niet goed voor je kindje

chester (Gast) 25-07 om 04:58

ik ben opzoek naar een zwangere dame die ik graag wil inhuren voor de middag de enige taak wat je hoeft te doen is met je t shirt omhoog (blote buik) te zitten en em afentoe uit te zetten heb een fetisj hiermee en wil toch wel een keer een zwangere buik insmeren met olie de vergoeding kunnen we bespreken ik ben zelf een nette gast heb alleen een zwakte voor zwangere buiken men email is chesterpark95@outlook.com

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Seks met zwangerschap ' in het Zwangerschapsforum