Zwanger??

1 antwoord en 44238658x bekeken

Kaat 11-09 om 17:32

Hoi iedereen,

Ik ben sinds augustus gestopt met mijn pil. 17/08/2013 laatste maandstonden gehad. In mijn vruchtbare periode meerdere keren gemeenschap gehad.
Normaalgezien moet ik zaterdag mijn regels krijgen.
Ik heb sinds 4 dagen een geïrriteerd gevoel rond mijn schaamlippen en sinds 2 dagen pijnlijke tepels (vooral 's avonds) en een beetje witverlies.
Aangezien het ons eerste kindje zou zijn heb ik geen idee of dit dingen zijn die wijzen op een zwangerschap. Op internet vind ik dit wel allemaal terug, maar je leest zoveel op het web...

Ik wil niet te hard van stapel lopen omdat we nog maar net begonnen zijn en ik er rekening mee hou dat het niet meteen lukt. Iik las ook dat het de eerste 3 maanden na het stoppen van de pil meestal nog niet lukt... Het lijkt me dus rap om nu al zwanger te zijn...

reageer

* 11-09 om 17:36

@Kaat,
Als ik jou was zou ik het even afwachten tot zaterdag en anders doe je een vroege test.. Die kan je bestellen via sensitest.de ene dag besteld de andere dag in huis.....Kijk maar even,het zijn wel signalen van eventueel menstruatie, maar goed het kan ook het begin zijn van een zwangerschap...Het is allemaal beetje onzeker ik hoop voor jou natuurlijk dat je zwanger bent......Laat je even weten of je zwanger bent ja of nee..

Groetjes Ju of wel MavanMi

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger??' in het Zwangerschapsforum