3 maanden geleden bevallen nu weer zwanger!!

1 antwoord en 42570577x bekeken

Wendy 20-06 om 13:44

3 maanden ben ik bevallen van een geweldig lief en vrolijk zoontje. Hij is mijn 3de zoontje. Ik heb al 2 zoontjes of zonen hahaha inmiddels van 10 en 9 jaar.

Gisteren heb ik een zwangerschapstest gedaan, aangezien mijn menstruatie maar uitbleef. Ik dacht dat mijn lijf gewoon nog in de war was van de zwangerschap. 7 weken na de bevalling had ik een vage menstruatie, ene dag wel licht(oud)bloedverlies en de andere dag weer niet. Maar de test geeft aan dat ik zwanger ben. Gelijk nog 1 gedaan, want ik dacht dat dat ding kapot was, maar die gaf ook aan dat ik zwanger ben.

Ik vind het wel leuk, 10 jaar geleden ook zo snel op elkaar, maar ik zie er best tegenop om het mensen te vertellen. En daarnaast wordt het ook nog lastig.. Nieuwe (7pers) auto nodig, wanneer de mogelijkheid er is verhuizen, want we wonen nu in een 4 kamer eengezinswoning.

Zijn er vrouwen die ook zo snel op elkaar zwanger zijn geraakt op dit forum? Lijkt me leuk om met jullie in contact te komen.

Hoeveel weken ik nu zwanger ben weet ik nog niet.

reageer

Mieke van Mieghem 27-06 om 21:54

Hoi Wendy,

Ik heb dit ook meegemaakt, maar nog net iets sneller dan jouw. Ik ben in september 2012 bevallen van ons eerste zoontje en in november kwam ik er achter dat ik terug zwanger was. 
Ik had het daar in begin ook heel moeilijk mee om dit te vertellen. Het was echt ook een accidentje. Ik heb drie maand constant lopen twijfelen of ik het wel zou houden aangezien ik maar net voor de eerste keer mama was geworden. Uiteindelijk doorgebeten en nu twee perfect gelukkige jongens die echt veel aan elkaar hebben. De jongste word volgende maand al 1 jaar. En ben nu trouwens ook zwanger van ons derde kindje. Maar dit keer was het gepland.
Ik ben nu iets meer dan 13 weken en alles gaat vrij goed, enkel heel de dag moe wat ik bij mijn jongens nooit heb gehad en ben de afgelopen weken ook wel veel misselijk geweest. Ik houd mijn vingers gekruist voor een meisje. Als ik de bakerpraatjes mag geloven heb ik voldoende 'symptomen'  voor het krijgen van een meisje.

Ik hoop dat jij u een beetje goed voelt?

Grtz
Mieke

Je kunt reageren op dit onderwerp '3 maanden geleden bevallen nu weer zwanger!! ' in het Zwangerschapsforum