Misselijkheid is wegg

4 antwoorden en 42433336x bekeken

little_angel 13-07 om 15:10

Hey meiden,


Ben pas nieuw hier en heb direct al een vraagje
Ik ben op dit moment 10+1 zwanger . Vanaf week 6 goed misselijk geweest en heb veel moeten overgeven . Maar sinds een paar dagen moet ik niet meer overgeven en ik ben helemaal niet meer misselijk . Op 8 weken een goede echo gehad maar nu ben ik toch wat ongerust omdat mijn misselijkheid weg is . Wat moet ik hiervan denken ? Is dit niet te vroeg dat mijn misselijkheid over is ?


Groetjess 

reageer

Iza 14-07 om 11:04

Volgens mij gaat meestal rond de twaalf weken de misselijkheid weg, maar sommigen lopen er heel de zwangerschap mee en anderen zijn het kwijt bij 10 weken. Het hoeft zeker geen teken te zijn dat je zwangerschap niet voorspoedig verloopt. Wanneer je je ongerust maakt zou ik gewoon even de vk of gyn bellen en ze even naar het hartje laten luisteren bijvoorbeeld, ben jij ook weer gerust gesteld .

little_angel 15-07 om 02:03

Hey Iza 


Merci voor u antwoord . Maar ik had blijkbaar te hard geroepen, die dag zelf nog heb ik in de auto moeten overgeven . Raar maar ik was blij dat ik nog misselijk was  dus ik ben hier en daar nog wel eens misselijk maar wel veel minder dan de voorbije weken... Het zal stilletjes aan aan het afnemen zijn en wss op 12 weken helemaal verdwijnen jeeujj

Kim1989 15-07 om 08:34

Ik heb ook zo'n paniekaanval gehad net voor de 8 weken. Voelde me al 2 weken heel ellendig en plots niet meer... Ondertussen voel ik me al een paar weken terug goed ellendig!

little_angel 17-07 om 00:37

Ja hoor nu heb ik het ook wel gemerkt dat die kwaaltjes soms wegblijven en dan weer terug komen . Vorige week was ik niet misselijk ( wat ik heel erg vond ) , nu deze week zie ik weer af dus het gaat enorm op en af . Maar ja, het is uiteindelijk voor een goede doel he  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Misselijkheid is wegg' in het Zwangerschapsforum