Help

11 antwoorden en 41170395x bekeken

AM 25-12 om 08:41

Hoi Sandra,

Gefeliciteerd met je positieve zwangerschapstest. 
Ja daar wordt je super bang van als er ineens bloed komt als je een positieve test in handen hebt, ik weet er alles van.
Het kan van de innesteling komen of inderdaad dat je wel zwanger bent maar het toch wordt afgestoten. 
Hoe gaat t nu?
Ik hoop voor je dat het de innesteling is. 
Je kan altijd bellen met een verloskundige ook al heb je nog maar net een positieve test gehad. 
Zij kunnen vaak wel tips geven.
Maar die zullen ws zeggen wacht maar even af of het stopt of niet.  Hoe gaat het nu?

reageer

sandra 25-12 om 15:43

Hallo AM, 

Bedankt voor je reactie! 
Bloed is meer geworden maar geen krampen gehad. Ook geen stolsels of andere rare dingen. Alleen helder bloedverlies. Zo raar hoe het kan gaan ene moment super gelukkig met je test andere moment schrik je je rot. Ik ben nog steeds heel erg bang. De vk zei ja wacht het af inderdaad. Ze kunnen nu niks doen.

AM 26-12 om 13:48

Ok wat eng! Hoe gaat het nu?

sandra 26-12 om 14:31

Ik voel me raar... Ik heb geen stolsels gehad maar nog wel na het plassen druppels bloed. Verder rommelt het lekker in me buik. Ik weet echt niet wat ik moet denken. Ik kijk steeds in de wc of ik iets ben verloren maar dat is ook niet het geval. Ik wil dit weekend nog een test doen en als die nog positief is maandag de ha bellen. Bloed moet toch ergens vandaan komen lijkt mij

AM 26-12 om 14:51

Ja klopt, maar de kans is groot dat je test positief is want of je bent dan nog zwanger en is t de innesteling geweest of het is wel mis gegaan maar dan blijft het heg hormoon nog wel even in je lichaam. 
Ik heb dus zelf een miskraam gehad en verloor bij 6 weken miskraam maar heeeel weinig stolsels (wil niet zeggen dat jij dat nu een miskraam hebt) maar ik deed na ongeveer een week nog een test die was positief en paar na 2 weken sloeg de test niet me  uit. Ik heb dat gedaan omdat wij ondanks t verdriet wel graag verder wilde. Wat ik je wel kan aanraden vraag een echo aan. Want anders weet je t niet zeker en ze kunnen met 4 weken echt wel.zien of er een zwangerschap is..
En weet je of t de innesteling/bloeding of miskraam was. Sterkte meid!

sandra 26-12 om 15:13

Wat erg dat je een miskraam heb gehad! Heb je daarna wel een goede zwangerschap gehad? Ik heb van de zomer ook een miskraam gehad dat ging gepaard met heel veel kramp zoveel dat ik niet meer rechtop kon staan. Ik heb toen ook echt iets uit me zien komen. Daarna zelf van de resten een ontsteking gehad in me buik. Dit voel niet als ongesteldheid maar door het bloed begin ik zo te twijfelen. Om gek van te worden????

AM 27-12 om 17:51

Ja snap ik..De enige optie is van het positieve uit blijven gaan..

sandra 02-01 om 22:13

Helaas miskraam gekregen... Het bloedde bleef maar doorgaan. Is nu inmiddels gestopt.

AM 03-01 om 19:35

Wat vreselijk, wat verdrietig! Neem de tijd om het een plekje te geven..ik ben toen echt een week heel emotioneel geweest.  Laat gewoon alle emoties toe.Ben je nog bij de gynaecoloog geweest dan?

sandra 04-01 om 15:13

Jaa ik voel me vreselijk zo leeg en verdrietig! Ja daar ben ik geweest er zat nog klein beetje rest dat is weggehaald... Nu maar even bijkomen van alles.. Ene moment zo gelukkig en blij en volgende moment verdrietig. Pfff

bien84 04-01 om 21:42

Sandra ik lees je verhaal,wat erg om te horen dat je een miskraam hebt gehad
Sterkte neem de tijd om het te verwerken.het is niet niks.blijf hoop houden he..nogmaals sterkte

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwangerschapsforum