Veel energie

12 antwoorden en 40825566x bekeken

Liesbet 01-02 om 17:30

Hallo,

Ik ben momenteel 5 weken zwanger en bruis van de energie. Kan niet stilzitten, voel mij super goed en heb (in tegenstelling tot anders) een zeer goede stoelgang. Geen enkel zwangerschapssymptoom te bespeuren. Ik vind dit toch een beetje vreemd...zijn er mensen die zich hierin herkennen of dit ook hebben gehad aan het begin van de zwangerschap?

reageer

Jongmama 02-02 om 11:31

Niet echt was altijd moe tijdens me zwangerschap

anoniem 02-02 om 12:12

Nee, niet herkenbaar...ik ben vanaf de vijfde week echt doodmoe. En mijn stoelgang wil ook niet zo lekker als normaal.

*Mandy 02-02 om 12:18

Ik herken het ook niet nee hihi ik kon de eerste weken wel de hele dag slapen voor mijn gevoel
maar wat heerlijk voor je dat je zoveel energie hebt!!! Geniet er van!

kruimel 02-02 om 12:50

Ja ik herken het zeker hoor!
Bij mij begonnen de 'kwaaltjes'(lees: overgeven, misselijk en continu plassen) pas met 7/8 weken en stopte rond week 18. Maar ben ook nooit zwaar vermoeid geweest, geen zere tepels/borsteb en ook de hele zwangerschap geen moeite gehad met stoelgang
Niet elke zwangerschap er een zoals in de boekjes/internet beschreven staat.
Zo staat overal dat het 2e trimester het leukst/fijnst is, maar deze vond ik juist het zwaarst van allemaal..
ik zou zeggen geniet er lekker van, en laat je niet gek maken door 'standaarden'; iedereen is anders!

xkruimel

Liesbet 02-02 om 20:07

Net telefoontje gehad met mijn bloeduitslagen en die zijn perfect in orde! Hcg is 2098 wat wijst op 5 à 6 weken zwangerschap. Toch beetje meer gerust gesteld ;-). Bedankt voor jullie reacties!

skeppels@gmail.com (Gast) 27-04 om 00:13

Hier ook best veel energie, wel ochtend en soms avond misselijkheid, ook een slechte stoelgang en pijnlijke borsten...had wel veel hoofdpijn wordt eindelijk wat minder zit vermoedelijk ong op 5 a 6 weken 

Loes 29-04 om 15:47

Heb niet de hele tijd meer energie. Wel veel naar de wc. Bij vlagen heb ik wel meer energie en voel ik me onrustig. Andere momenten ben ik doodmoe.

Wel a (Gast) 06-03 om 21:14

Ik zit ook ongeveer op 5 weken nu en barst ook van de energie..

Anoniem (Gast) 07-03 om 20:22

Ja in mn 1e zwangerschap (dmv iui) was ik echt enorm energiek vanaf het moment dat ik ovitrelle had genomen. Daarvoor zelfs nog chronisch vermoeid. Wat een wereld van verschil.

Anna (Gast) 05-05 om 22:09

Hoi Liesbet,
Ik heb een halfuur op internet gestruint, op zoek naar andere vrouwen die ook zo veel energie hebben. Ik herken mijzelf hier helemaal in. Ik ben nu in week 9 en ik bruis al weken van de energie!
Ik heb om 7.00 sochtends zin om te stofzuigen, wasjes te draaien en boodschappen te doen. Vooral huishoudelijke dingetjes.. Het slaat helemaal nergens op. En het gekke is dat ik echt beroerd slaap, vaak wakker snachts. Verder gellukig ook alleen maar pijnlijke borsten, helemaal geen andere kwaaltjes. Ik maak me bijna zorgen aangezien ik nog 3 weken moet wachten tot de termijn echo.
Maar ik ben dus niet de enige.
Ik wens je een hele mooie zwangerschap en ik denk dat we dit gevoel maar moeten omarmen! 

Katrien (Gast) 16-06 om 00:54

Ik zit nu ook op vijf weken en bruis van de energie terwijl ik voor mijn zwangerschap al 14 jaar lang met extreme vermoeidheid kampte en nooit het gevoel had uitgerust te zijn. Zalig dit nu eens te kunnen ervaren! 

Jessica (Gast) 18-10 om 14:15

Jaaaa! Ervaar dit ook! Door mijn hsp altijd moe en sinds ik zwanger ben heb ik zoveel energie! Nu 6 weken zwanger. Heerlijk ik geniet ervan. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel energie' in het Zwangerschapsforum