Zijn er mensen met ervaring met krampen in de eerste weken van de zwangerschap?

7 antwoorden en 40559373x bekeken

Suus2411 13-03 om 16:49

Hallo, ik ben nu ruim 5 weken zwanger en heb al een aantal weken enorm last van buikkrampen. De verloskundige zegt dat dit normaal is door alles wat verandert in je lichaam en dat dit geen kwaad kan.  Ik weet waar het door komt en daardoor vind ik het al een stuk minder erg maar het is wel erg vervelend.  Heeft iemand hier ook ervaring mee?

reageer

Figaroa 13-03 om 17:07

Dat had ik tot vijf weken ook ik zit nu op zes weken en nu minder last van  maar daar is in de plaats voor gekomen heel veel spanning op me tepels, het hoort er allemaal bij  niet iets om zorgen over te maken  pas wanneer het  Te erg wordt  en als er nog bloeding bij komt moet je wel aan de bel trekken .  Wij hebben vorig jaar  een mk gehad waar ik enkel wat zij pijntjes  had  dus we zijn blij al veel meer te voelen .  Geniet er gewoon van.

Suus2411 13-03 om 18:29

Dank je wel voor je snelle reactie! Ja ik geniet er ook zeker van hoor! Je merkt ook wel duidelijk dat er iets gebeurd in je buik en das wel weer super om te horen!

Figaroa 13-03 om 18:41

Ja zekers  het is toch een wondertje

Sophie 15-03 om 07:17

Hoi Suus, ik heb ook vanaf het begin al veel last van krampen. Heel vervelend! Een kruik helpt soms wel, heb je dat al geprobeerd?

Sally (Gast) 15-03 om 08:54

Hai. 

Ik ben bijna 5 week, heb de hele dag door gezeur en krampjes, steekjes. Af en toe brandende borsten. 
Schijnt normaal te zijn maar zit regelmatig op de wc in angst haha.

Suus2411 18-03 om 11:14

@ Sophie ja een kruik helpt inderdaad wel... Een warme douche verlicht ook wel enigszins. Ach gelukkig is het allemaal voor een goed doel. Als ik nu een dag geen kramp heb, ga ik me al druk maken haha. 
@Sally ja ik snap heel goed wat je bedoeld hoor. Maar aan de andere kant is het wel een teken dat er iets gebeurd in je buik.

M&B 29-04 om 11:16

Heey. Ik heb precies hetzelfde.. voel men borsten al wel een tijdje, en vanaf zaterdag erge krampen links in men buik.. dacht echt oh nee.. gauw naar de wc maar was niks aan de hand. Volgens vlos ben ik vrijdag 5 weken zwanger. Spannend  allemaal... overdag opgeblazen gevoel en savonds erg misselijk.. en alsof men borsten ontploffen haha.
Hopelijk gaat alles goed. In mei onze 1e echo.
Spannenddd

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zijn er mensen met ervaring met krampen in de eerste weken van de zwangerschap?' in het Zwangerschapsforum