Zwanger van tweeling

17 antwoorden en 40347610x bekeken

Jo (Gast) 09-04 om 13:38

Hoi
Gefeliciteerd allemaal! Ik ben heel nieuwsgierig wie van jullie nog meer een tweeling verwacht?

reageer

miek (Gast) 13-04 om 12:43

Hallo zoals het er nu uit ziet verwachten wij ook een tweeling, morgen weer een echo.... (met 7,5 en ook echo gehad....) jij?

katrien 14-04 om 20:40

Hey, ik ben 22,5 weken zwanger van onze twee wondertjes. Een jongen en een meisje.

miek (Gast) 14-04 om 21:47

Dat schiet mooi.op! ! 22 wkn. Ik ben nu 10 weken van een 1 eiige... Hoe gaat het bij jou?  Is het een beetje vol te houden?  Groetjes

Sara (Gast) 14-04 om 22:11

Hey
Gefeliciteerd allemaal!
Wij verwachten ook een tweeling, twee jongens(:
Ik ben nu 22 weken zwanger en tot nu toe gaat het prima, het is zeker vol te houden, bij jullie?
Groetjes

miek (Gast) 15-04 om 10:57

Jullie ook gefeliciteerd,  kan mij voorstellen dat het fijn is om iemand te vinden die bijna even ver is. Ik vind ook weinig info. Allemaal best wel spannend. .

katrien 15-04 om 11:15

Heb je veel last gehad van misselijkheid en zo? Ik helemaal niets. Valt het voor jou tot nu mee?

Sara (Gast) 15-04 om 17:02

@ Katrien: Ik vind het ook fijn iemand gevonden te hebben! Ik ben in mijn omgeving de enige die zwanger is van een tweeling dus heel veel antwoorden op hoe mensen het verder hebben beleefd weet ik ook niet, best jammer. Op internet is er inderdaad niet veel over te vinden!

De lichamelijke klachten vallen hier mee. Het enige wat ik heb is ook dat ik heel vaak moe ben, weinig energie etc. In het begin was ik heel erg misselijk, maar dit is bijgetrokken gelukkig. Mijn buikje was in het begin ook niet super goed te zien, maar ik ben van mezelf ook niet super slank. Nu begin je het toch wel te zien.  Helaas ben ik ook aangekomen, ik weet niet precies hoeveel (hou niet meer van die weegschaal..) . 

Een jongen en een meisje, super leuk! Hier is het een eeneiige tweeling. 

Ik verwacht ook ongeveer eind juli, begin augustus. 

Hebben jullie al veel spulletjes aangeschaft? Wij zijn aan het kijken voor een kinderwagen maar komen er niet uit, welke hebben jullie op het oog als jullie al zover zijn?

silly 15-04 om 22:01

Heey misschien een stomme vraag maar voor diegene die zwanger zijn van hun 2e en 3e kindje,voelden jullie je anders in het begin van de zwangerschap vergeleken bij het zwanger zijn van 1 kindje?
Ik ben nu 8 weken zwanger van ons 7e kindje maar ik heb vergeleken met de andere zwangerschappen veel minder energie,en aangezien tweelingen ook bij ons in de familie zit was ik benieuwd naar jullie ervaringen.ik heb vrijdag mijn eerste echo dus spannend.ook ben ik al erg dik qua buik maar dat kan ook komen omdat het mijn 10e zwangerschap is.
Gr silly

miek (Gast) 16-04 om 11:11

Ik voelde mij niet veel anders., wel vind ik mezelf wat sneller groeien....

Sara (Gast) 16-04 om 12:03

Wij gaan ook een deel 2de hands kopen, vaak inderdaad nog heel netjes of zelfs nieuw in de doos! Kinderwagen is wel een dingetje in winkels inderdaad..moeten nog maar even goed bekijken hoe en wat. Kleertjes vind ik ook best lastig..ik denk dat ik maar van alles wat koop, vind het zo moeilijk in te schatten!

katrien 16-04 om 13:19

Silly,

Het zijn mijn eerste kindjes, dus ik zou het niet weten

katrien 28-04 om 11:01

Sara, je kan ook altijd mee komen babbelen bij het augustus forum (in 1ste trimeste deeltje)

@ Miek en Jo: hoe verloopt het tot nu toe?

Morag 01-07 om 13:49

Ik hoop dat dit draadje nog actief is, want... ja.... sinds de eerste echo gisteren weten we... het zijn er twee!!

Formeel zit de zwangerschap op 8+1 weken, volgens de echoscopist zit kindje 1 op 7+6 weken en kindje 2 op 7+4 weken. Ze was daar heel tevreden over (want ik, die nog nooit eerder zwanger ben geweest, heb geen idee :blush.

Het is voor mij dus nog vroeg in het traject, ik hoop maar dat alles goed blijft gaan. En hopelijk kan ik hier tips en adviezen inwinnen en lekker samen verheugen op de komst van onze tweelingen 

Lin 01-07 om 15:22

Hoi dames
Ook hier zwanger van een tweeling 
Inmiddels 31 weken zwanger van onze twee boys  dus eind augustus uitgerekend alleen bij mijn worden ze met 36 weken gehaald dat zou over een week of 5 zijn .
Kwa kwaaltjes word het nu wel erg zwaar erg moe vaak last van me liezen en zwaar gevoel onder in me buik en nergens geen puf in en je merkt dat ze steeds minder ruimte krijgen om te bewegen 

Indra (Gast) 07-06 om 19:59

Hoi,

Ben nu 22 weken zwanger van een tweeling. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger van tweeling' in het Zwangerschapsforum