Bloedverlies 5 weken zwanger

2 antwoorden en 39815045x bekeken

Jailla (Gast) 23-05 om 19:30

Ik ben een beetje onzeker.. 

Na 3 testen eindelijk een positief getest afgelopen dinsdag!!  
Maar heb dus sinds 1,5 week heel licht bloedverlies, zonder krampen. 
Heb afgelopen dinsdag middag meteen bloed gaan prikken, hcg was 150
Gisterenmorgen weer bloed gaan prikken hcg was gestegen naar 310 op 2 dagen. 

Heeft iemand hier ervaring mee? 
Ik maak me ongerust dat het toch niet goed zit

reageer

Hatsjoo (Gast) 25-05 om 10:58

Bij mijn eerste zwangerschap hb ik 9 d gebloed zo ongeveer op het moment dat ik mijn regels moest krijgen. Ik ging er toen ook vanuit dat het mijn regels waren. Het was helrood bloedverlies en best veel. Moest meerdere tampons per dag gebruiken, maar omdat mijn borsten onwijselijk veel pijn bleven doen, mijn spieren overal pijnlijk waren heb ik toch besloten om te testen en ja hoor...positieve test.

Zolang je HCG blijft stijgen, niet teveel zorgen maken zou ik zeggen.

Nannie ❤ 25-05 om 18:03

Ik heb helaas minder goede ervaring met bloedverlies en dit ook zonder directe buikkrampen. Tot 2 x toe een mk waarvan ik van de laatste nog aan het herstellen ben. Mijn bloeding begon de 25ste vorige mnd en de 11 brak het echt los en heb ik met 7 weken een mk gekregen waarvan ik nog steeds iets vloei, erg vervelend. Alleen was het bij ons met de eerste echo met 6 weken al duidelijk dat het waarschijnlijk niet goed zat omdat ik alleen een vaag vlekje te zien was.

Het is een goed eken dat je hcg gestegen is, dus ik hoop voor je dat het tijdelijk is en door de innesteling komt, want dat is rond dit aantal weken ook een herkenbaar symptoom. Als ik jou was zou ik om een vervroegde echo vragen, vaak mag je dan met 6 weken wel komen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies 5 weken zwanger' in het Zwangerschapsforum