onzekerheid

1 antwoord en 39789338x bekeken

bloempje12 28-05 om 12:11

Hallo allemaal

2 weken geleden heb ik positief getest joepie!  
Helaas werd deze roze wolk vorige week verbroken. Ik kreeg ineens een bloeding bruin verlies en de vk zei dat komt wel vaker voor. 

Dinsdag werd het helder rood zonder stolsel en gister avond mocht ik bij de gyn komen. Deze heeft tijdje zitten zoeken en zei toen ik zie wel dat er wat gezeten zal hebben want er was een zwarte kring te zien en verdikt slijmvlies.  Ik vroeg of hij zeker wist dat het een miskraam was en dat was. 

Waar ik nu mee zit is dat ik ontzettend pijnlijke en gespannen borsten heb en heel moe dus de kwaaltjes zijn er nog ik moet dinsdag terug komen bij hem of alles weg is. Het bloeden is sinds gisteravond al gestopt.  Beetje gek voor miskraam niet terwijl het slijmvlies nog moet volgen. 

Ik heb zelf het idee dat hij te vroeg een echo heeft gemaakt want mijn baarmoeder lag blijkbaar ook ver naar achter. 

Is er nog iemand die dat ooit mee maakte?

reageer

Linda 05-06 om 14:16

Nee, nooit meegemaakt. Wel ooit een miskraam gehad, maar dat was al vrij snel en de vrucht was zo klein dat ik weinig pijn had en eigenlijk maar een paar dagen bloed ben verloren. Waarschijnlijk was de vrucht al snel gestopt met groeien, nog voordat ik een miskraam kreeg. Toen ik bij de huisarts terecht kon, was mijn baarmoeder al leeg. 

Het komt zoveel voor, op zoveel verschillende manieren, en het hoeft niets te betekenen voor een volgende zwangerschap. Toch is het heel verdrietig! Sterkte!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzekerheid' in het Zwangerschapsforum