Kerst

1 antwoord en 39687968x bekeken

Lies 02-07 om 10:03

Hey linda,

Je bent er zeker vroeg bij met deze temperaturen  maar dat zegt wel meteen dat je er ook echt mee zit....teveel piekeren en stressen is helemaal niet goed voor je nu dus probeer het toch een beetje los te laten ook. Wss ziet je vriend het probleem (nog) niet in, juist omdat het nog zover weg is. Als je straks wat verder bent zal hij er ook meer en meer mee bezig zijn en klinkt je voorstel in zijn oren ook veel logischer (om een jaartje niet te gaan bijvoorbeeld). Is dit jullie eerste kindje? Want dan is alles natuurlijk helemaal nieuw. Mijn vriend is er bijv nu ook veel meer mee bezig dan toen ik 12 weken was.....omdat hij nu mijn buik ziet groeien en de kleine voelt bewegen...het wordt allemaal ineens veel echter voor hem ook.

En wie weet verander je zelf nog wel van mening in de tussentijd. Ik zou me daar nu echt nog niet teveel mee bezig houden hoor. Je schoonmoeder zal het mss niet gezellig vinden, maar ze zal ook heus toch wel begrijpen dat het een beetje too much is voor je rond 37 weken. Alleen nu is het allemaal nog niet zo "echt" en is je buik nog niet zo enorm en denken ze mss "ach meid...wat is het probleem"

Ik heb ergens wel een zelfde issue hoor...mijn ouders zijn ook zo ingesteld en kijken nu al uit naar oud en nieuw vieren met de hele familie (incl blijven slapen idd). Mijn kleintje is dan 3 maanden oud en ik begin zelf weer te werken begin januari...ik heb al aangegeven dat het me heel erg leuk lijkt allemaal maar ik het echt rond die tijd wil bekijken of het voor mij lukt  weet ook zeker dat mijn moeder teleurgesteld zal zijn, maar probeer me ook aan te leren dat je in dit soort gevallen even aan jezelf meot denken ook  

Hoop dat je hier iets aan hebt...ik vind je totaal niet onredelijk hoor en ik begrijp je juist heel goed! zou het alleen toch loslaten voor nu en pas weer ter sprake brengen als het een beetje in zicht komt (kerst) en wanneer je ook wat meer zichtbaar zwanger bent (en dan bedoel ik dus voor je vriend). Ik heb nu bijv ook kwaaltjes waar ik met 12 weken geen last van had. En ben nog lang geen 37 weken!! Dus mss lukt het dan allemaal sowieso wel niet meer? 

Geniet ervan meid! komt allemaal wel goed

reageer