Stiekem voorkeur voor het geslacht van mijn 3e kindje

1 antwoord en 38612202x bekeken

Mama28 (Gast) 18-10 om 11:43

lieve moeders,
 
ik kan mij voorstellen dat dit soort titels soms nogal wat stof doen opwaaien, en oh wat schaam ik me er eigenlijk voor, maar toch wil ik dit graag aan jullie voorleggen.
Momenteel ben ik in verwachting van ons 3e kindje, wij hebben al 2 gezonde jongens.  Deze week heb ik een geslachtsbepalende echo en ik ben zo vreselijk nerveus. Stiekem hoop ik zo op een meisje! Het voornaamste is natuurlijk dat het gezond is, ongeacht het geslacht.
Maar toch, ik weet niet wat het is, maar de wens voor een meisje is zo groot, de leuke kleertjes, jurkjes etc etc, het lijkt mij gewoon geweldig dit ook een keer mee te mogen maken!
 
Wie herkent zich hierin? Wie heeft misschien ook in deze situatie gezeten en  herkent de gevoelens die ik heb? Nogmaals ik wil niemand tegen het hoofd stoten met dit topic, zwanger zijn ansich is en blijft natuurlijk een wonder.

reageer

Anoniem (Gast) 19-10 om 15:45

ik kan het gwn goed begrijpen, het is ook niet erg dat je een voorkeur hebt klinkt. ik heb een meisje van 2 ben nu weer zwanger van een meisje, maar had ook een voorkeur jongen maar jah kan gebeuren als ze maar gezond is

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Stiekem voorkeur voor het geslacht van mijn 3e kindje ' in het Zwangerschapsforum