16 weken en ongeduldig

3 antwoorden en 37969817x bekeken

Lynn (Gast) 14-01 om 12:19

Dag dames,

Zijn jullie ook zo ongeduldig?

Ik ben nu 16 weken zwanger en kan niet wachten om mijn kleintje te ontmoeten. Natuurlijk wil ik dat hij zo lang mogelijk veilig in mijn buik blijft maar de tijd gaat zoooo traag.

Groetjes

reageer

chantieeeee 20-01 om 09:31

Herken ik zeker... het duurde mij ook allemaal te lang. Inderdaad wil je dat je kindje zolang mogelijk lekker blijft zitten maar gewoon die nieuwsgierigheid naar hem of haar 
 Maar geniet nog maar even lekker ervan want het lijkt onwaarschijnlijk maar voor je het weet is je zwangerschap voorbij en ben je mamma na week 25 vloog het voorbij vond ik 

klaartje (Gast) 22-01 om 04:05

Hallo,

ik ben nu 15 weken zwanger en snap je ongeduld ook volledig. je telt echt elke dag, en als er dan weer een week voorbij is, is het alsof je al een maand daarop moeten wachten hebt. Toch proberen te genieten van de tijd die je nu hebt, het gemak dat je je kleintje nu meedraagt in je buik en niet moet zeulen met maxicosi of buggy. Heel veel succes in de verdere zwangerschap!

nog meer ongeduld (Gast) 22-01 om 09:24

ben nu 37 weken zwanger. Die laatste paar weken lijken nog langer te duren dan de eerste periode. Het is nu helemaal afwachten. 
simone

Je kunt reageren op dit onderwerp '16 weken en ongeduldig' in het Zwangerschapsforum