onzekerheid

2 antwoorden en 37441476x bekeken

kuki88 11-03 om 00:41

Hoi meiden, 

Mijn naam is Tamara en ben nu 24 weken zwanger van ons eerste kindje.  Mijn zwangerschap verloopt aardig goed. Paar weekjes misselijk en moe geweest. Maar dat ging redelijk snel weg. 

Verder heb niet veel kwaaltjes alleen zwangerschapsischias waar last van heb als te veel doe. 

Maar nu heb opeens laaste tijd denk ik last van mijn hormonen want ik voel mij zooo onzeker. Ben erg negatief over mijzelf met name Hoe ik er nu uit zie.

Heb moeite met genieten van de zwangerschap omdat mij hier zo op focus! Ben ook al 11 kilo aangekomen  

Ik wil graag uit deze negatieve spiraal. Maar weet even niet hoe... ik dacht dat even van mij afschrijving wat zou helpen. 

En misschien hebben sommige van jullie tips om hier van af te komen. 

Heel erg bedankt al voor jullie reacties.

reageer

tasja1987 11-03 om 07:11

Hey Tamara, je bent zeker niet alleen hoor! Bij mij is het ook begonnen rond die periode, voornamelijk omdat je niet meer de kleding kan aandoen die je leuk vind, altijd diezelfde zwangerschapskledij. Wat bij mij wel hielp was me een keertje opmaken. Dan ga je je instant wat beter voelen vind ik.. 

Ik ben ook erg veel aangekomen. Ben nu 35 weken en zit al aan 20kg. Het gaat hier de laatste weken aan 2kg per 2 weken en voel me vaak een aangespoelde potvis. Ik begin mijn buik nu wel mooi en leuk te vinden de laatste 2 weken. Denk dat is hem wel ga missen als onze kleine meid er is. Maar de rest van mijn lichaam is ook erg verdikt. Dat vind ik dan weer minder leuk

Maak jezelf niet te druk, Aan je foto's te zien ben je een prachtige meid. En binnen enkele weken/maanden zijn we stralende mama's

kuki88 11-03 om 16:37

Dankjewel tasja voor je lieve woorden! Doet mij goed en ook fijn  om te horen dat je niet alleen ben met zulke gevoelens. 

En opmaken help helaas niet maar er over praten heb wel geholpen. 

En zoals je zeg.. het is het zeker waard als we die kleintjes van ons beethebben. En dan maar voller.  Ik hoor gelukkig van iedereen wel dat het vaak niet blijvend is!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzekerheid ' in het Zwangerschapsforum