GBS bacterie en erg angstig

1 antwoord en 37027785x bekeken

Annelies (Gast) 19-04 om 07:47

Goedemorgen allemaal,

Even mijn verhaal kwijt en ik hoop ook lotgenoten te horen.
Ik ben nu 19 weken zwanger (1e zwangerschap)en had vorige week vd zekerheid urine even laten testen, ik moest vrij vaak plassen en dacht aan blaasontsteking.
Gister belde de huisarts met verontrustend nieuws: ik ben drager van de gbs bacterie en zal niet thuis kunnen bevallen.Mijn baby loopt risico.Er is ons verteld om niet te ongerust te worden maar toch waren het gister veel tranen en heb ik niet geslapen.Je begint te lezen op Google en leest dan zulke erge verhalen.Zijn er mensen bekend met deze bacterie en hoe is het verloop?Ik vraag me onder andere af of het vaker goed afloopt dan slecht en hoe een bevalling zal gaan?Aangezien vruchtwater nu mijn baby zijn vijand is als de vliezen gebroken zijn vraag ik me af of ze een bevalling gaan plannen of een keizersnede?Als het goed is krijgen we nog een informatie gesprek met de vk maar moet het toch even van me afschrijven.

reageer

Eev 19-04 om 10:20

Hoi Annelies jee meid wat schrikken zeg! Ja kan me goed voorstellen dat je erg ongerust bent. Ik heb geen ervaring maar lees je bericht en hoop dat je snel meer info krijgt zodat je wat meer rust kan vinden. Veel geluk wens ik je!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'GBS bacterie en erg angstig' in het Zwangerschapsforum