Je baby thuis horen? Dat kan!!

6 antwoorden en 45975225x bekeken

Nihal (Gast) 07-07 om 20:47

Nou ik heb vandaag een Doppler gekocht in een winkelte in amsterdam die medische artikelen verkoopt en ik ben er ontzettend blij mee.
Na 3 miskramen achter elkaar ben ik nu mijn "kritieke fase" voorbij, maar dat ging niet zonder een hoop angst en onzekerheid.. Totdat ik dat programma op rlt4 keek van die grote gezinnen en zag dat er een vrouw ook ervaring had met meerdere miskramen en daarom een apparaat had die de VK ook gebruikt om het hartje te luisteren, dus ik meteen googlen!

Ik kwam erachter dat et Doppler heet en ben meteen opzoek gegaan naar een NL bedrijf die het verkoopt. Omdat ik al eens eerder zwanger was en hier nog nooit van heb gehoord, dacht ik laat ik het eens promoten voor dames die het gewoon hartstikke leuk vinden om de baby te horen of dames die net zoals ik dagelijks kampen met onzekerheid.

Hij kost maar 29,95 en je kan em echt pas in je 2e trimester gebruiken...

reageer

Bebe (Gast) 07-07 om 20:53

Vast en zeker de angelsound. Kan ik aanbevelen !

Nihal (Gast) 08-07 om 16:33

@ bebe dat klopt helemaal :-)

Anke (Gast) 08-07 om 16:36

Wij hebben ook de angel sounds maar met 11 weken hoorde ik de hartslag al. Ik kon ook mijn eigen navelstreng horen kloppen.

Mijn man had 1 of ander kabeltje ergens vandaan gehaald zodat we het over de stereo konden luisteren. Erg leuk !

Nihal (Gast) 08-07 om 17:16

Dat is inderdaad een heel goed idee! Dat ga ik natuurlijk uitproberen.. Ik ben er echt heel blij mee, ik voelde me ontzettend schuldig toen ik de vk belde op het spoednummer omdat ik me zorgen maakte. Ze was nota bene midden in een bevalling. Nu kan ik het lekker zelf doen thuis hihihi

Iza 10-07 om 20:27

Wij hadden ook de angelsound en deed het hartstikke goed, echt een aanrader. Ik vond het erg fijn dat wanneer ik de baby even kon horen wanneer ik  'm niet zo heel veel voelde.

melissa123 22-07 om 20:04

Ik heb een angelsound dopler.
En is indd erg leuk!
Behalve als de kleine er geen zin heeft en recht tegen het apparaat aant schopt maar het blijft practig het hartje te horen en de beweging.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Je baby thuis horen? Dat kan!!' in het Zwangerschapsforum