Zoooo MOE

4 antwoorden en 45900260x bekeken

tammi 09-08 om 11:29

hoi caroline,je bent niet alleen hoor ik ben ook 18 weken zwanger en hebbbbbbbbbbbbbb ook dit probleem.neem vitamines en ben bij de dokter geweest die zegt dat je er niets kan aan doen behalve rusten.s'nachts slaap ik ook heel onrustig .
en ik ben ook al thuis dus hihi of is het luiiii zijn
liefs tammi

reageer

Tineke 09-08 om 13:35

Hoi Caroline, Ik herken me helemaal in jouw verhaal.
Ik ben ook preventief verwijderd uit mijn job, ben dus al een hele tijd thuis.
De eerste 3 maanden was ik niets waard kotsmisselijk, moe, ... Het tweede trimester was ik gelukkig niet meer zo misselijk. Die moeheid bleef wel wat hangen. Met momenten wel betere momenten hoor.
Mijn waarden zijn allemaal tip top in orde volgens de gynaecoloog.
Ik neem gewoon mijn vitamines in, rust en slaap veel.
Ik dacht wel toen ik thuis mocht blijven sinds het begin: yes, nu kan ik eens goed doordoen in ons huisje, verbouwen, opruimen, ... maar dat is dus niet gebeurd hoor. Die eerste 3 maanden waren zo weg en doordat die moeheid bleef - veel minder gedaan dan dat ik wou. Nu in mijn 3de trimester en nu redelijk snel uitgeput, vocht in de voeten en benen (aia ai 's avonds) en buikje serieus in de weg...
Ik probeer me er ni zo druk in te maken, maar denk soms doeme toch, misschien had ik toch meer moeten doen.
Gelukkig is mijn vriend heel lief en begrijpt hij dit. Hij verlangt ook niets.
Alles gaat goed met ons kleintje en met mijn waarden, dat is toch het belangrijkste hé.

Caroline 09-08 om 15:20

huhm.. zo te horen is het dan toch niet zo abnormaal

Mijn gyn zei vorige keer ook dat mijn waarden tip top in orde zijn, dat kon het dus niet zijn en ik dacht huhm.. de meeste zeggen dat je je nu juist tiptop zou moeten voelen en super actief! maar zo te horen is het toch nog niet zo gek om nog altijd, of opnieuw van die vermoeidheids-vlagen te krijgen..

Tineke, ik doe het ook op m'n gemak hoor..  er zijn dagen dat Tom thuis komt en een gezicht trekt van wow wat is hier gebeurt, maar jah.. dozen uitpakken brengt ook wel rommel he! Alles moet een nieuw plekje krijgen en soms weet je niet meteen wat je er mee gaat doen..
Maar hij vind het ook niet erg hoor! heb echt wel een super papa in spe! is heel bezorgd en betrokken bij de zwangerschap, vraagt regelmatig of ik het '9 maanden dagboek' al heb ingevuld, wrijft iedere avond mijn buik in met olie enzo.. dat is wel super! 

merci voor de reacties

* 09-08 om 18:12

@Caroline,
Ik ben nu bijna 25 weken en nog steeds heel moe.. Heeft heel erg te maken met het weer. Dan weer warm dan koud enz dan hagel dan bijna 40 graden hoe moet je daar nou mee omgaan. Je wordt er toch moe van....
Als het al zwangerschapssuiker is... Dan komt dat aan het licht tijdens het onderzoek van over 2 weken.. Dan zou het een heleboel verklaren. 

Leuk dat je man zo betrokken is fijn toch lekker van genieten..

Liefs Ju

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zoooo MOE' in het Zwangerschapsforum