Harde buiken 21 weken

2 antwoorden en 34249808x bekeken

mieke1985 30-01 om 18:30

Hoi meiden,
Ik ben momenteel 21 weken zwanger en heb geregeld last van harde buiken. 
Vorige week onderzoek gehad ivm verdenking blaasontsteking. Dit is niet het geval. Baarmoedermond is ook nagekeken en was mooi lang en gesloten. Toch maak ik mij zorgen. Hoort dit erbij? Mijn verloskundige zegt dat ik rustiger aan moet doen, maar ik werk al halve dagen.
Ik heb er zo ongeveer 8 per dag (soms 2 per uur) en ze trekken direct weg. Zijn ook niet pijnlijk gelukkig, maar voelt niet bepaald fijn. Kindje is wel erg druk dus misschien dat het daar ook door komt?
Hebben jullie hier ook last van/ of van gehad rond deze periode? Ik hoor graag van jullie!
Groetjes van Mieke 

reageer

liesx 30-01 om 19:04

Inderdaad rustiger aan doen! Ik ben zelf gestopt met werken, meerdere lichamelijke klachten maar de harde buiken zijn echt een teken van dat je toch nog te veel doet!!!

Ellie 02-02 om 16:55

Ik ben 22 weken en heb sinds 20 weken ook soms harde buiken. Nu werk ik al niet meer maar had vorige week toch elke dag iets gedaan en was teveel voor mijn lichaam en toen een hele dag constant harde buiken. Ik reageer ook direct op stress met harde buiken dus inderdaad echt gewoon rustig aan doen, stress vermijden en dan heb ik het bijna niet. Soms wel eens als de baby enorm hard beweegt maar trekt ook snel terug weg.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Harde buiken 21 weken' in het Zwangerschapsforum