Geslacht?

5 antwoorden en 34139038x bekeken

Mommytobe 08-02 om 20:42

Hoihoi, 

Graag wou ik eens even horen wie van jullie wat denkt van het geslacht... ik heb een pretecho laten doen en daarbij zei ze me in het begin (vanaf de eerste minuut) al heel duidelijk dat het een jongetje zou zijn! Na verder verloop van de echo (mooie beelden aan het zoeken van het kleintje) zei ze opeens dat ze nog eens naar t geslacht zou kijken want ze had duidelijk een meisje gezien... nu uiteindelijk zei ze me dat ze beide geslachten echt mooi ziet.. ik mocht de week nadien ervoor terugkomen, omdat men geld dan toch niet "weggesmeten" is, en na de eerste minuut zei ze het geslacht... nu stel ik me dat natuurlijk in vraag omdat ze bij t eerste bezoek ook zo zeker was van de eerste minuut dat t een jongen zou worden.... iemand een vermoeden? Dankjewel!

reageer

Mommytobe 08-02 om 20:45

Mommytobe 09-02 om 11:14

5600 mensen men topic bekeken en niemand die reageert...  Dankje. 

Anneleen1986 09-02 om 11:53

Beste Mommytobe,
hoe ik het zie, lijkt het een jongetje.
Wat was het verdict van de gyneacologe?

sneeuwvlokje 09-02 om 11:59

Ik vind het wonderbaarlijk dat mensen op zo'n echo dat kunnen zien. Ik vind dat zelf heel moeilijk, dus ga me niet aan een gokje wagen. Maar ik kan me voorstellen dat je nu niet meer zo'n vertrouwen hebt in haar gok, als ze de eerste keer ook zo zeker was. Hopelijk kan de gyn bij de 20-weken echo het geslacht voor je bevestigen.

Ik ben zelf ook reuze-benieuwd of het bij ons een jongetje of meisje wordt. Maar wij hebben een NIPT-test laten doen, waarvan we volgende week de resultaten krijgen dus dan weten we ineens ook het geslacht

Mommytobe 09-02 om 13:01

@Anneleen1986 dat was ook wat die van de pretecho ons eerst vertelde. Volgende week vrijdag pas naar de gynaecoloog dus ben benieuwd wat zij ons gaat vertellen. 

@sneeuwvlokje ik vind het zelf ook heel moeilijk, eerste keer zwanger dus niet echt veel verstand van hihi. Oh wat spannend! Maar idd, als je de NIPTtest laat doen, dan mag je zeker zijn van het geslacht! Ben benieuwd! Veel succes. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geslacht?' in het Zwangerschapsforum