Bezorgd

8 antwoorden en 33844396x bekeken

Xav 08-03 om 13:43

Haii mama's 
Ik ben nu12wekn 6dgn zwanger. Sinds een week heb ik nu bloedingen. Gisternacht werd k wakker van een heftig buikkramp. Was echt even bang dat het misging. Gister middag voelde ik opeens wat eruit komen en ik rende meteen naar de wc. Bleek weer een bloeding te hebben.  Uiteindelijk vk gebelt en voor de zekerheid kon ik naar zh voor een echo. Blijkt nu dat mijn moederkoek voor de uitgang is. Ik heb een beetje onderzoek gedaan en kan nog door de groei vn baarmoeder nog verplaatsen. Ben nu wel super bezorgd en van alles door me heen. 
Iemand hier die vergelijkbaar ervaring heeft?

reageer

Xav 08-03 om 19:35

De vk verder niet gesproken omdat ik vooral nu onder de gyn val. Ben al vaker in zh geweest wegens uitdroging. Bn eigelijk net een beetje af van mijn extreem overgeven. Ik moet het bloeden in de gaten houden en bij verergering van de bloeding buikpijn/kramp of koorts meteen weer contact opnemen. Probeer nu gewoon zo rustig mogelijk te doen.

Cindy 09-03 om 23:15

Hoi xav ik heb ook rond die periode een serieuse bloeding gehad door mijn moederkoek. Dit heeft bij mij een maand aangehouden maar beetje per beetje geminderd ik ben 2weken thuis geweest van het werk om zoveel mogelijk te rusten maar verder was alles oké met de baby inmiddels bijna 19weken en geen bloed meer gezien maar de gynaecoloog heeft met wel gewaarschuwd dat dit nog kon voorvallen moederkoeken kunnen zeer hevig gaan bloeden! Ik had ook die avond 1 fixe kramp waarvan ik dacht die is te hard! En na 5min is het bloed beginnen lopen. Maar had geen krampen meer alleen heel lichte krampjes maar ja aan die periode groeit de baarmoeder nog zeer vlug dus was wel normaal. Zolang je geen pijn hebt ofzo doe je het lekker allemaal op je gemak maar het is inderdaad angstaanjagend als je al dat bloed ziet natuurlijk! Ik hoop voor je op een verdere goede zwangerschap en hoop dat je wat hebt aan dit berichtje!

Cindy 09-03 om 23:21

Oja.. in het ziekenhuis verloor ik een immense prop maar dit was bloed die gestolt was die er ineens uitkwam! Ik dacht even dat heel de boel eruit kwam maar gelukkig niet ik was helemaal in paniek maar gelukkig was het enkel een prop die gestolt was. Op de echo zagen ze nog van die stolsel maar die zijn uiteindelijk vanzelf opgelost vandaar dat ik waarschijnlijk 4weken gebloed heb. Ik heb wel 3× daags een pilletje utrogestan moeten opsteken. Dit kalmeert de baarmoeder en helpt het bloed minderen.

Cindy 19-05 om 14:25

N

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bezorgd' in het Zwangerschapsforum