Hartje luisteren

4 antwoorden en 22213512x bekeken

Mij89 19-09 om 14:42

Hoi dames. 
Ik ben momenteel 14 weken zwanger en heb een doptone in huis. Ik kan het niet laten om zo nu en dan even te luisteren 
Nu is het zo dat ik met een week of 11 heel zachtjes een hartje kon horen helemaal links bij mijn lies. Niet te vergelijken met je eigen hartslag want deze van de baby zit gemiddelt rond de 140  dat is overigens ook de plek waar de vk flink moest porren om de baby in beeld te krijgen( gekantelde baarmoeder )
2e echo, geen hartje geluisterd, baby prima vanaf het midden te zien en meteen in beeld. 
Nu luisterde ik net met de doptone en hoorde ik het hartje heel duidelijk én helemaal links meer richting mijn lies én heel duidelijk helemaal in het midden.  Is dat normaal voor dit termijn? Zo duidelijk op meerdere plekken te horen? 
Je gaat toch bijna schrik krijgen dat er misschien nog een beeb verstopt ligt  rechts hoor ik overigens helemaal niks. 

reageer

An2020 20-09 om 06:24

Rond 14 weken zwemt je kindje echt alle kanten op. Je zult het dus op meerdere plekken gaan horen. Wanneer je wat verder zwanger bent is het duidelijker vanaf 1 zelfde plek te horen.. 

Babytje4 20-09 om 16:57

Ik had dat ook ik luisterde ook soms nu niet meer want hij beweegt enorm veel ik deed dat om gerust te zijn maar ik hoorde eens links dan een keer rechts of in het midden. 

Anne 20-09 om 21:08

Die kans lijkt me klein, kleintjes hebben heerlijk de ruimte om te zwemmen hebben ze nu. Echo met 15 weken bij ons (pretecho) was de baby super bewegelijk. Dan met hoofdje links, dan rechts en dan ineens helemaal op de kop. Sprong alle kanten op  denk dat je het kindje hoorde vanuit verschillende hoeken, of dat hij zich net verplaatste

Mij89 20-09 om 23:14

Beebie doet het in ieder geval goed 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hartje luisteren' in het Zwangerschapsforum