13 weken en 5 dagen bloed verlies

6 antwoorden en 22137901x bekeken

Hanna (Gast) 25-09 om 17:20

Beste lezers,
Ik heb een vraag over bloedverlies na 13 weken. Mijn zwangerschap is goed gegaan tot gisteren. Uit het niets stroomde ineens bloed in mijn ondergoed. Het was niet veel, maar wel helderrood. Ik schrok er zo van ( aangezien ik hiervoor 4 miskramen heb gehad) dat ik de vk heb gebeld. Ik mocht gelijk naar het ziekenhuis. Daar een goede echo en de dokter kan de bloeding niet verklaren. Ik moet maar afwachten. Die avond even nabloedin gehad en vanochtend is dat lichtroze afscheiding geworden tot in de middag. Nu is het oranje slijmerige afscheiding. Ik heb last van soort spierpijn gevoel in mijn onderbuik. Ook voel ik dat mijn baarmoeder hard aanvoelt in mijn buik. Betekent dat dit goed gaat of juist niet.. Ik heb de vk weer gebeld, maar moet toch 3 dagen wachten, want dan staat mijn volgende echt we er gepland. Wie kan mij adviseren?

reageer

starz 25-09 om 21:39

Beste Hanna,
Dat zal schrikken zijn geweest. Gelukkig een goede echo na het bloeden. 
Nu 3 dagen wachten op de volgende echo. Laat eve weten hoe het is gegaan. En ga voor jullie duimen dat ook dit een mooie echo zal zijn.
Liefs
Starz

Hanna (Gast) 26-09 om 08:13

Dankjewel Starz,
Vanochtend bloed verloren bij het plassen. Het was weer helderrood. Het bloeden had moeten stoppen, maar dat is nog niet het geval. Ik heb meteen vk gebeld en we gaan vandaag weer voor een echo. 
Daarnaast heb ik het erg druk op mijn tijdelijke nieuwe baan wat mij ook erg onzeker maakt en stress oplevert. Vandaag heb ik bij hen een sollicitatiegesprek vandaag om te blijven. 
Kan dat stress ook bloeding opleveren?
Gr Hanna

starz 26-09 om 12:15

Heb je verder krampen bij het bloedverlies ? Ik heb heb hier geen ervaring mee maar heb heel wat verhalen langs zien komen van dames die ook onverklaarbaar bloedverlies hebben gehad en waarbij alles oke was. 
Hoop natuurlijk dat dit bij jullie ook het geval is en alles goed gaat.  Gelukkig mag je vandaag weer voor een echo.
Dan ook nog je nieuwe baan en sollicitatiegesprek.  Dat stress niet goed is is bekend. Maar of het ook echt voor een bloeding kan zorgen durf ik echt niet te zeggen. 

Hanna (Gast) 26-09 om 13:49

Heb lang in het ziekenhuis gewacht. De dokter was bezig met een andere operatie. Ik heb de echo gelukkig wel gehad. Met de baby gaat alles goed. Een goed kloppend hartje en het bewoog ook lekker. Wat betreft bloedverlies weten ze niet te verklaren op dit moment. De dokter heeft uitstrijkjes genomen voor kweek. Er is geen blaasontsteking en enige wat ze heeft geconstateerd is dat ik een gevoelige baarmoeder mond heb die snel bloed. Ze legde uit dat de binnenkant van de baarmoeder bij sommige zwangere vrouwen wat naar buiten puilt waardoor de kans op bloedingen en infecties wat groter zijn. Over 2 weken mag ik weer terugkomen in het ziekenhuis. Is blijf tot 20 weken onder begeleiding van het ziekenhuis. 
Enerzijds ben ik blij dat met onze kleine spruit goed gaat, maar anderzijds maak ik me zorgen over het verloop van het bloeden. Samen geeft het een mega onzeker gevoel.

starz 26-09 om 15:55

Wat fijn dat de echo goed was. !!
Snap dat je je zorgen maakt. Maar hoop dat je ergens toch een beetje gerust kan zijn ivm 2 keer een mooie echo ondanks de bloedingen.  
Het beste !

Hanna (Gast) 26-09 om 19:52

Dankjewel!
Hoewel ik 2 goede echo's heb gehad, blijft de onzekerheid zolang er bloeding en lichte buikpijn is. Ik houd het vertrouwen dat het met onze kleine goed zal blijven gaan!

Je kunt reageren op dit onderwerp '13 weken en 5 dagen bloed verlies' in het Zwangerschapsforum