Constante aanwezige puikpijn

3 antwoorden en 21916191x bekeken

Hanna (Gast) 19-10 om 15:23

Beste lezers,
Ik ben 17 w+2 dagen zwanger. Sinds vanochtend last van constante aanwezige zeurende buikpijn. Ook een gevoelige buik bij aanraken en bewegen. Ik verlies ook veel waterige afscheiding. Gisteren heb ik een echo gehad en het kindje bewoog niet veel alleen met voetjes even. Ik maak me nu zoveel zorgen ( vanwege 4 eerdere miskramen) dat ik de vk heb gebeld. Die zegt dat ik geen zorgen moet maken en dat het waterige afscheiding geen vruchtwater kan zijn en dat de zeurende pijn bandenpijn is met misschien combinatie blaasontsteking. De laatste twijfel ik omdat ik geen last heb van plassen of pijn bij plassen. 
Wie heeft er nog meer ervaringen mee of herkent dit?

reageer

Hanna (Gast) 19-10 om 19:10

Op verzoek van de vk naar huisartsenpost geweest. Geen blaasontsteking, bloeddruk goed en geen koorts. Dat is alles wat een huisarts kan doen. Inmiddels bijna de hele dag nog pijn in de buik. Ik moet het aankijken en als het erger wordt met bloedverlies erbij dan weer vk bellen. Dit omdat gisteren een goede echo was. Pfff wordt er gek van. Jammer dat er niemand is die mij gerust kan stellen of dit heeft meegemaakt.
We wachten af.

Anoniem (Gast) 19-10 om 19:40

Heb je misschien heel veel gedaan de laatste dagen? Soms reageert je lichaam daar ook op. 

Ik heb de laatste dagen trouwens ook meer pijn onder en in de buik (17+6). Dat onder aan de buik zijn vooral de banden. In de buik misschien van drukte ofzo, maar ik doe nu gewoon even rustig aan. Kan ook zijn dat je een groeispurt hebt.

Soof 23-10 om 21:22

Ik ben ook bijna 17 weken zwanger en heb continu een onaangenaam drukkend gevoel in mijn onderbuik. Mijn onderbuik voelt ook hard, het lijkt mijn baarmoeder, maar dan zit het heel laag zeg maar. Vandaag heb ik niet per se heel veel gedaan (in vergelijking met mijn werkdagen die fysiek zwaar zijn), dus kan ook niet zeggen dat het daardoor komt denk ik? Soms steekt het ook of voel ik me er naar door. Bandenpijn is meer aan de zijkant en plotselinge bewegingen dacht ik? Ik kan me ergens voorstellen dat het gewoon een soort 'groeipijn' is, maar ik twijfel als het toch voor mijn gevoel te aanwezig is.
Ik lees op fora wel verhalen van mensen die hetzelfde hebben, maar helaas eigenlijk nooit iemand die zegt wat het is, wat hun verloskundige of arts erover gezegd heeft en of het kwaad kan..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Constante aanwezige puikpijn' in het Zwangerschapsforum