Hematoom bij placenta

1 antwoord en 21248033x bekeken

Lise 15-12 om 18:12

Heey, 
Ik ben uitgerekend voor april dus nu ben ik 23 weken en 4 dagen zwanger van men eerste kindje. 
Op 14 weken zwangerschap heb ik een bloeding gehad. Die was te wijten aan een randvenebloeding van de placenta, alles was voor de rest inorde. Zo een bloeding komt gewoon soms voor en is gwn schrikken en kan niet echt kwaad. Ben dus gewoon terug gaan werken.
2 weken later toen ik 16 weken was kreeg ik op mijn werk terug bruinverlies en ben ik terug naar de gyneacoloog geweest. Deze heeft een hematoom vastgesteld aan de rand van mijn placenta, ze weet niet wat dit hematoom gaat doen en hierdoor mag ik dus niet meer gaan werken tijdens deze zwangerschap.
Heb sinds 16 weken geen bruinverlies meer gehad en op de echo van 20 weken leek het hematoom verkleind te zijn.
Nu ik ben nog steeds erg onzeker en bij het minste dat ik voel lopen in men broekje (meestal gwn witverlies) begin ik bijna te wenen van de schrik. Ook bij de minste pijn in men buik ben ik ongerust. Ik kan echt niet genieten van mijn zwangerschap. Ookal voel ik onze dochter al heel goed bewegen ik ben bijna altijd ongerust. Heb ook erg veel last van mijn darmen waardoor ik vaak krampen heb die ik steeds verwar met harde buiken. Soms wordt ik gewoon zot van mijn onzekerheid en wil gewoon kunnen genieten.
Zijn er hier nog mamas die steeds ongerust em onzeker zijn en niet kunnen genieten van hun zwangerschap? Wilde mijn verhaal even delen want mijn omgeving begrijpt dit niet dus steek mijn angst weg en leef volgens hen op een roze wolk.
Groetjes lise 

reageer