Pijn billen en benen

1 antwoord en 20518586x bekeken

DN 23-02 om 09:47

Hoi Allemaal! 

Ik ben nu 18,5weken zwanger en maak me wat zorgen. Sindskort probeer ik al te wennen aan op mijn zij te slapen, maar sinds ik dit doe heb ik enorm veel pijn in mijn billen en benen, ik kan er niet meer van slapen. De pijn loopt door tot in mijn hielen en ik word er wakker van. Zodra ik rechtsta glijdt de pijn van me af. Ik heb het enkel bij liggen en ook als ik lang op een oncomfortabele stoel zit.
Ik voel de baby al sinds 15,5weken op regelmatige basis. Maar nu voel ik ook de baby al  2dagen niet meer en zijn mijn borsten en buik opeens heel “rustig en normaal”. Voorheen waren mijn borsten groot en gespannen, en had ik al moeite met draaien en keren in bed omdat mijn buik zo gevoelig is. Kan dit opeens weggaan? 
Ik wil me niet te veel zorgen maken, maar automatisch doe ik dat toch. Iemand met dezelfde ervaringen?

Groetjes 

reageer

Bibi (Gast) 23-02 om 12:33

Ik herken de pijn die je aangeeft aan je heupen en benen. Vreselijk vond ik het,. Alhoewel het bij mij meer tegen het einde van de zwangerschap was. 
Dat je de kleine even 2 dagen niet voelt is niet zo gek, voor de 24 weken ongeveer hoef je de kleine niet elke dag te voelen. Dan zelfs nog niet. 
Maar als je ongerust bent zou ik de veeloskundige bellen, jij kent je lichaam en je gevoel het beste. Succes!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pijn billen en benen ' in het Zwangerschapsforum