Uitslag vruchtwaterpunctie geslacht

3 antwoorden en 11370723x bekeken

Sanne 30-11 om 13:19

Hoi hoi,

Heeft er toevallig iemand een vruchtwaterpunctie gehad en de eerste uitslag schriftelijk of via digitaal dossier ontvangen? Ik heb de uitslag telefonisch gekregen en deze was goed. Ik zie in mijn digitale dossier ook de uitslag staan en er staat het volgende:

Chromosomen Chromosomen
Materiaal vruchtwater
QF_PCR
Karyotype normaal
Geslacht vrouwelijk
Opmerkingen Door middel van QF-PCR (Quantitative-FIuorescence Polymerase Chain Reaction) werd onderzoek verricht naar aneuploidieën van de chromosomen , X en
Het signaalpatroon voor de chromosomen 13, 18, 21, X en Y is niet afwijkend. De markers voor de geslachtschromosomen zijn in overeenstemming met een vrouwelijk QF-PCR patroon

Slaat dit dan op de baby? Ik wilde het geslacht namelijk niet weten, maar nu ik het gezien heb laat het me ook niet meer los.

Iemand ervaring?

groetjes

reageer

Luusje (Gast) 30-11 om 14:51

Hi Sanne ik heb ook een vruchtwaterpunctie af laten nemen en kreeg de uitslag ook eerst telefonisch en daarna kreeg ik een rapportje in de brievenbus.
Bij mij is alles ook goed en wat ik lees in jouw berichtje ben ik bang dat het nou voor jou geen verrassing meer zal zijn bij de geboorte. Weliswaar staat er bij mij conclusie vrouwelijk genotype zo weet ik dat het een meisje is maar ik had het telefonisch al nagevraagd.
Alles wat er bij jou in de brief staat gaat over de baby en niet over moeder zelf. Wel jammer dat ze het jou niet hebben verteld dat het geslacht in de brief staat.
Groetjes 

Kiki (Gast) 30-11 om 22:33

Ja dit had mijn vriendin dus ook. Zij wilden het geslacht ook (nog) niet weten en kregen de uitslag per mail doorgestuurd. Stond in die uitslag 3 x dat het geslacht vrouwelijk was. Zo knullig als je al in zo’n spannend onderzoek zit. 

Cdj81 06-12 om 12:23

Slordig zegg :-( toch gefeliciteerd, fijn dat alles goed is dat is het allerbelangrijkste. Ik ga morgen laten prikken!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitslag vruchtwaterpunctie geslacht' in het Zwangerschapsforum