hoe voelt jullie buik?

6 antwoorden en 45520322x bekeken

Kelly 27-12 om 09:39

He dames! Ik heb denk ik een beetje een rare vraag. Ik ben bijna 16 weken zwanger. De laatste dagen heb ik onderin mijn buik (bij mijn baarmoeder dus) echt een drukkend gevoel. Nou vraag ik mij af of dit normaal is omdat de buik gaat groeien of kan het betekenen dat ik een blaasontsteking heb misschien. Heb geen last met plassen maar ben er wel altijd erg gevoelig voor.
Kunnen jullie mij vertellen of jullie ook continu je buik voelen of dat ik misschien toch even langs de huisarts moet?
Liefs

reageer

San21032013 27-12 om 18:36

Lastig te zeggen... blaasontsteking verwacht ik niet gezien je geen last hebt bij het plassen. Ik kan alleen maar zeggen: even laten controleren als je er niet gerust op bent. Succes!

Lynn 27-12 om 20:01

Hey Molly,

Heb er ook erg last van! Vandaag vk voor gebeld! Het schijnt zo te zijn dat als je zwanger bent je geen last, pijn hebt bij het plassen als je blaasontsteking hebt! Ik moet ook heel veel plassen, of vaak het gevoel dat ik heel erg moet maar niet zo is! Twijfel dus ook of ik een blaasontsteking heb of dat de baby zo op mijn blaas drukt! Gewoon even een plasje bij huisarts afgeven, denk dat ik dat ook ga doen!

Liefs lynn

Kelly 27-12 om 21:48

Lynn, ik heb dus precies hetzelfde. Ga morgen toch maar even langs de huisarts. Kan het altijd even laten checken. Moet jij ook maar even doen. Mee blijven lopen is echt niet goed!

Kelly 28-12 om 17:03

Vanochtend even laten checken bij de huisarts en volgens hun geen blaasontsteking. Dus het weekend maar even afwachten en anders bel ik onze verloskundige. Maar vandaag gaat het best goed.
Ben jij het nog laten checken lynn?

Kelly 05-01 om 10:17

Oh goed dat je gegaan bent dus. Ik heb maandag de vk gebeld en ze denkt dat ons poppie gewoon lekker op mijn blaas ligt maar als het erger wordt dan moet ik een kweek laten maken van urine. Maar ging de hele week wel goed. Gisteren een beetje last gehad maar dan moet ik gewoon wat meer drinken.
Ben benieuwd wat ze bij jou verder doen dan? Als het niet goed voelt moet je het wel laten uitzoeken hoor! Huisartsen zijn hier weleens heel makkelijk. Sturen je zo weer weg!
Liefs!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'hoe voelt jullie buik?' in het Zwangerschapsforum